. Јас седми ден ми е со симптоми ,скоро три дена имав температура и треск од тие три дена само една вечер качив 38,5 а првите два дена до 38 ,потоа супер бев некни вечерта почна да ми течи носот и кивав сабајле станав ќе одев на контрола за крв се прскам мирис не сеќавам ништо одам др да мириснам ништо,вкус имам,седми ден ми е од кога пројавив симптоми
Ама има нешто др интересно,сопругот од една колешка исто така сите наоди ренген снимки 99% корона прави тест негативен,матичната се чудела како е можно
Имам страшна главоболка после 4 дена од контакт два дена по ред ме боли главата а ништо друго. На некој му се случило вака?
А мене што почна пак да ме боли половината и стомакот како да ме наболува исто како првата ден кога појавив симптоми,ме фаќа страв да не ме повтори па да поминам полошо,леле таман денеска психички бев добро сега ова
Мислам дека скроз ќе полудиме додека да "заврши" пандемијава... Од overthinking и симптоми ќе добијам
Мене првите симптоми ми беа главоболки ама да не те плашам не мора да значи ништо. И пласибо ефект си правиме од паника некогаш. Со помин и се надевам си негативна
Колку дена после контакт со заболен се појавуваат симптомите кога најрано треба да се тестира лицето што било во контакт?
Исто бев и јас, еден ден имав температура, утредента изгубив мирис а вкус осеќав. После 10 , 11 ден мирисот постепено почна да ми се враќа. Други симптоми освен поткашлување и понекогаш главоболка, фала му на Бога немав. Со лесно.
Никои. Ако се работи за тешки симптоми, после неколку дена треба да се провери дали се покачени д-дримерите.