Дали некој има како мене ?И ковид и месечен циклус ? Ако може да прашам за аспиринот и крварењето, дали пиете?
Јас го пијам од кога добив позитивен тест а тоа е 9 ден до денес ,пиев по еден на ден од 500 а до кога се пие не знам утре здравје ќе правам крвна слика ддимери и рентген ,освен ако месечниов циклус не ми ги измести работиве да несмеам
Jas piev I koga imav ciklus, ova kazuvam za koga lecev sterilitet I so godini go piev. Luge go pijat kako del od standardnata terapija sigurno ne go prekinuvaat sekoj mesec. Sepak ako ti e sube prasaj go maticniot.
Гледам дека се разбирате ,недела е денес не е згодно баш ...утре ќе ја прашам .За еден ден ваљда ништо нема да ми се деси А имам дома и 100 ка и 500
Многу има со клиничка слика на Ковид ,а тестот негативен. Ти веќе и наод на едно крило си развила. Проливот е симптом. Ензимите како искочија? Лимфоцитите ниски беа? Намали магнезиум.
Ццц значи и матичниве се во тотална збунка ,не сум само јас што пијам од 500 ,знам и други со ковид пијат 500ка ради истата причина ...
Luge od vcera dzvonam kaj maticnite ne mozam nikogo da dobijam izgleda ne rabotat preku vikend. Nemam nasoki veke treti den. Temperaturata spadna od 37.4 na 36.9 a jas denes se osekam uste malku malaksano ama sum dobra i nemam nikakvi problemi. Dali imam pricina za griza? Ve molam za sovet ili pomos .