1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми of being a сељак :)

Дискусија во 'Насмевка' започната од BoaVista, 20 ноември 2010.

1. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.133
    Допаѓања:
    64.755
    ^Ово Скопјево изгледа е полно со будали вакви :rofl:
    Временските услови кога ми дозволуваат,шетам по кеј дали сама или со друштво,седнувам да се одморам во кафиќ на плоштад и си пијам кафе и после назад дома.
    Прошлата недела си седам така сама замислена којзнае каде и ми се избацува еден тип од никаде и ми вика Ти си таа,жената од моите соништа,цел живот те барам,сега те најдов и никаде не те пуштам.
    Јас уште онака замислена вака си останав :o,си седнува типов на маса и нешто ми збори за свадби незнам што и јас му викам важи бе срцка,како ми дојде како порачан и му покажувам на стомачево и му викам таман барав татко за бебево ]:)
    Кога му ја прсна да бега лудаков,ќе се утепаше бегајќи :rofl:
    Сите надвор што седеа се утепаа од смеење,си добив и аплауз 8)
    Мислам во блиска иднина нема да му текне на типов да нуди брак на рандом девојки :D

На Sara123, Elennaa, Buttterfly и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Не сум расположена за пишување реферати, али симптом of being а сељак за мене е следениов типац.
    Во нозете ко чечкалици, горе подуен како Рамбо тречи, набилдан, кошулче тесно мислиш во секој момент ќе распука, горе откопчано и ставено огромен златен ланец! :devil: :emo: Оу јеа :rock:
    Единствено што би мечтаела да имам од него и за него, е да го добијам в раце тој златен ланец, и право во златара го заменуваш за пари. :devil: Барем за нешто да ти послужи и тој.
    Аха, ми текна на една ситуација. Бевме излезени, и едни двајца дојдоја да сме се запознаеле. Арно ама, едниот џоа мене ми се пушташе, и разговараме глупости бла бла, и туку наеднаш ми вика :"А види финтава"
    Коа гледам, си го пикнал прстот в нос, и го мрдна нанапред као демек фрла какачка |( Не ми се веруваше, само се погледнавме со другарка ми , и се изгубивме од местото. :D

На Shalitra, calliope, Yipman2 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Иии слуша турбо фолк и се пали на Јелена Карлеуша. Бррр леле кај ме стресовте сега. Еднаш ми приоѓа еден и ми вика: Срце се знаеме? А тој испотен под мишки, 1000 кила гел на главата и ланец од 200 кила... Мислам да ти иде да повратиш. И му викам: НЕ! И она така нафуран: Епа така ми е кога не искачам од Мерцедесо'... Аааа ми идеше да вриштам. Ни два ни три му реков иди уби се и си отидов. Лејј какви луѓе има по светов. Ццц... :lol:

На Buttterfly, mime87, IwyDior и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    А од кај знаеш дека му е златен ланецот? :D може си го купил на бит-пазар :rofl: :rofl: :rofl:

Треба да се отвори некоја установа за ваквите да се едуцираат, да стекнат малце знаење од областа на модата и бон тонот... ама најозбилно! |(

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    случка денешна
    си одам по улица и осеќам како некој по мене оди чекорите му ги слушам се приближва се оддалечва и никако да ме одмине забрзвам забрзва и по некоја минутка буквално ропак години на таткоми застанва наспроти мене и ми вели (било каков коментар е излишен кај тебе)уфф :puke: се згрозив се завртив и во лице му велам бог да не чува жените од мажи како тебе ваков беше :o како попарен си ја фати кривината прва што ја здогледа :lol: сељо

На Cello-PlaYer му/ѝ се допаѓа ова.
  6. IwyDior

IwyDior Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    42

Леле срцка ме пресмеа! :*

Сум имала искуство со вакви типци,еден дури изеди и шамар ама заслужен ко кец Филозофија... :D

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    E не можам више, пукнав :rofl: :rofl: :rofl:
    Увото го оставив за подобар впечаток :D

Прикачени фајлови:

• 1.jpg
      1.jpg
      Големина на фајлот:
      143,5 KB
      Прегледи:
      462
    На FortuneTeller.xD, Buttterfly, Extraordinary.girl и 7 други им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Зелена сенка и тиркизно плава маскара :x
    Не ја можам!

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343

Лол народе , видете ја само „улошката“ на подот и „папилокните“ (витлери ,по нашки ) , капак на сета божествена комбинација ... всушност , божествена комедија ахахаахуахуахуа како не им е срам , мајко мила ... Неандерталц :rofl: и

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.610
    Допаѓања:
    2.469
    бело сако и под него црвена блуза некоја имитација на пума :D :D :D

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Почнав да мислам дека најголеми сељаци има меѓу нашиов иселенички народ, не генерализирам дека сите се такви, ама двајцата кои го воделе разговоров се сигурно во оваа категорија.
    Едниот од нив разведен на околу 37 год. возраст бил лани летото во Охрид во потрага по девојка т.е. жена, но наводно не му се допаднала ниедна.
    Другиов му рекол си барал на погрешно место требало по вилиџите да бараш таму има и по 17 години обрнете внимамие на израз НЕЈУЗАНИ, а во градот се сите ЈУЗАНИ.
    Само што двајцава очигледно имаат недоволно јузан мозок.

На Sara123, QueenN, SunFlower94 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.799
    Допаѓања:
    3.269
    * И раскинува на девојката преку фб зашто е преголема
    пи*ка
    за да го направи тоа во лице. :!:

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    залижана коса нагоре шорц маица рамбовка бела чарапа и црна кондура .......коминација снова :lol: :lol:

14. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    леле шо сакам фб да ви дадам од еден српски сељак да ви дадам , али страв ми е...
    па вака сите слики му се од него полугол, т.е или само по боксерици, или со раскопчани панталони како да се вратил од мочање, а има и една слика од неговиот натртен газ, нормално во боксерици...после слики од него сликан со мобилен во огледало и со напучена уста и нормално и таму е без маица...слики со каубоски капи и со чизми кои не му се само за сликање , туку и надвор ги носи....слики од неговата уста на која јасно се гледа дека има ставена сјај...и што е најтрагично слики од неговото око на кое има римел..вака следеше разговорот на таа слика

- леле хахах римел ли си ставил
    - хахах да ама само за сликање :clap: |( :^)

а во моето ми бившо одделение имав околу 4/5 сељанки али за нив утре ке ви напишам ;)

15. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878

за се имаш право освен за ова... па да га е*ам и јас иам југо дома (работничката кола на таткоми) паа фура 1000 на саат, и не сум сељачка нити па брат ми е сељак ;) ;)

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Ама сигурно на југото немате потрошено повеќе за озвучување одколку што вреди самото?
    Тоа е поентата, тука е наведено југо, а може да е било која кола, на која поскапо и е озвучувањето одколу сакама кола.. ти текнуе? ;)

17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    дада многу убаво ми текнуе амаа малце навредливо го имае напишано одии со 1000 на саат... капиш ? не ми е за тоаа со озвучувањето :)

18. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Со ова се изнасмеав. :D :D

19. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Ај да го тргнам моментот на облакање на ваквите типови,да го прокоментирам она сељачкото однесување! Нема посељак од маж што плука на улица,е тоа не можам да го поднесам,и коа на сред улиа Македонија јаде семки и фрла се доле на земја! Мразам пување од типот колку женски сум свртел,еј што сум и правел,мразам недолично вртење по девојка..а за облеката мразам златно ланче на рамбовка,светкава кошула материјал кеса,излижани фармерици ко со варикина испрани,фризиура ала Бекам,шатирање и сл..

20. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Скоро имав средба со еден таков незнам ни дали сељак би бил соодветниот збор,тој е фалбаџија број еден,има измувано толку девојки и на сите тој им раскинал,во кафана (читај биртија) седнува со апостолки на нозе, хавајки и чапаратка мајца строго бела,тука веке мора да копа очи големиот золт ланец,порачува едно пиво и одма тука коментари ај сите на моја сметка а на крај не ја плака.Песните во стилот виски кока кола бате фазлија или тетка сузе гавазова со нејзините докторе докторее :fubar: е тука веке станува и го фрла пивото (кое го лигави веке саат и пол ама глуми многу пијан) и се врти да види дали сите го виделе во случај да не,вади 20 евра (само со таа валута работи посто нели од странство си досол) и ги лепи на пејачката мегју ци*ки.... и еве јас ви го казувам во кратки црти но мене тој лично ми го расказа во долги и позивописни црти,во стилот абе ја кај одам една година зборат за мене бе еееј :x , па него сите го сакаат сите го копираат дека тој е уникатен абе нарцис сељак бе сељак и се тоа ми бесе интересно да слусас некој кој е во безизлезен филм се додека не ми се опули абе ја ако сакам ке те имам тебе ама повеке стојам на девојки со големи ци*ки :o :o :o еваааа ке полудев сељак :@ е тогас го срамнив со земјата а на ваквите ко им го скрсис филмот дека е никој и нисто и дека сите му се смеат оооо тоа боли,лелее си викам кај сум пристанала да му ги слусам муабетите демек културна не треба да ги потценувам лугјето ц ц ц :x