^ no comment !!!!! Мајко божја уше ова го немав слушнатоо -А пак оние со мелодијата од долина на волците до толку да е убава и мелодична..па и не ми е баш
Јас немам што да коментирам,се е кажано. Јас само ќе ставам некои фотки. Ајде сега сите да оддадеме чест со едноминутно молчење. Вечна им слава,и што поскоро истребување на ваквите.
А поголем сељак од овие е еден случај кој во сликите (да се знае де) си напишал-VIP! Ааајде бе беегај.
^ Кад пораснем биЌу мафијаш! Омилен филм: Скарфејс Омилена серија: Долина на волците Омилен глумец: Ал Пачино, Полат и Мемати Идол: Кристијан Голубович Страшно...
^ Освен Скарфејс, The Godfather Дури знае да ги имитира гласовите. Текстот го знае напамет. Сите делови ги има дома.
Едвај ја чека „најголемата журка на балканот„ во состав од Џеј, Дадо Полумента и Шабан Шаулич. Ќе грми брат4ееее!
ауууу морам да го кажам овој пример на сељак...седи со девојката и и објаснува зошто е подобро они да не излеват заедно во дискотека објаснување: мала јас играм само девојки околу мене се лепат и ке помислиш дека сакам да те правам љубоморна ама всушност јас сум магнет кога сум во дискотека WTF?
А ахахаха зарем и ова го има! Е стварно и јас сум видела секакви случаеви, не велам не ама до олкуу....хаХааХ...И што би рекла јас не СЕЉАК, туку Р'ЧПАЛ.
молчи вчера имав чест да седам со особата на другарка ми дечко па ете најде време да се видела и со мене демек 4-цата да излезаме хаос невиден...и на секој муабет му беше: знаеш брат не си маж ако не гледаш лево десно ово оно....мојот дечко после сат време ми вели:а да си идемо?
златни ланци ОКО врата, Iphone, и најважното NIKE патика ЗА НА ПЛАЖА... Молим лепо дечково "има" стил
Сељак си е сељак, ама вратите во Рамстор сами му се отвараат. х) Шала на страна, ме изнасмеавте со темава, и мислам дека се е кажано, сега уште малце ќе прочечкам низ темава, да се изнасмеам.
Хахахахахах се изнасмеав не се секирај, не ги навредуваш луѓето што живеат во село, затоа што тие се нарекуваат селани, а тие што се однесуваат вака сељаци.