Средовечен претставник на горенаведените со својата придружничка: http://www.youtube.com/watch?v=OYeVWH7c ... re=related Наочара стајл.
Уф ме ежат такви, едни мои соученички едно време имаа гадна навика да од една на друга уста жвака си разменуваат...мисламм.. А да и има една машки , уф само тоа научиле изгледа,по газот да удараат и демек уау види кои фраери сме бре ееј.види види.пред девојчиња зборуваат за **** и слични глупости и у лице ќе ти кажат да ти го*****,А и тие девојчињава пак од шо се преокупирани со некои животи,една таму се налутила оти и кажав у лице шо си мислам за неа и сега каде и да ме сретне почнува како незнам шо да урла да се кези како незнам шо некој смешно да кажал или пак еднаш незнам шо наараив и после отишла пред нејзиниот клас и рекла е видете Хеп шо направи и почнала да ме имитира и за таа ви зборував дека си разменувале жваки од уста во уста.Значи стварно немам коментар.Имаме и едни други тешки случаеви во школо ама тие се веќе во ептен критична состојба и ми се гади кога ќе помислам и несакам да коментирам за тоа
Уф да можев да ставам линк од еден што го имам на фб... Се изнасмеав на примерите, и препознав во нив многу личности. Не знам дали негде е спомнато, ама мене ми се наткрева желудникот кога ќе видам персони со кутија гел на главата и шишката разделена на 5-6 праменчиња и залепена на челото, или пак кратка коса и едно доооолго праменче на задниот дел од главата, мажиња со цициња -стегнати во некое маиче, секако новава мода-рамена во големина на шкаф, добиени за 2 недели...И тако даље и тако даље...
А што ќе кажете за типац (читај ропак) кој кога седи или е во полулежачка позиција едната рака (не)намерно секогаш ја држи ТАМУ ДОЛЕ ...
http://www.facebook.com/pages/Shenki-Da ... 7469478424 Ете ви го фан-пејџот на најголемиот сељак на сва времена. Се претурив од смеење
леле статусите му се убијјј боже овој од Cкопје ли е? лелеее која фацка ја има човече, ваков створ не сум видела статусиве ве молам Po nekad kazem sebi na glas shenki koja si ti faca vozis se s kola jbg lozis macke jbg izlazis u klubovi jbg… sluzavka goca svrsava a pidbul djole cuti I gleda. Onaj osecaj kad ti kazu na trafiku da nemaju sitno za 500evra slepci slepavi! Po nekad mi zao za moju ekipu samo strazare gledaju moje picke i balave ja im platim 2-3 rasne keruse kokerke imaju I oni dusu! Jedem samo ostriger kavijer me smara… Sta je to gradski prevoz? Jer to oni avtobusi prljavi? Dal ima neko u to da se vozi pa znas kad bi ja seo u nutra NIKAD! Kad parkiram ispred splava pizde sjete ko komarci oko mene! obozavateljke veceras se veselim na splavu blejwoc uz lepe narodne pesme koje ce narucimo ja I moja ekipa! Znam da ovde je sranje al mene je do jaja jel bruka i sramota kolko imam para! jbg Direktno iz djakuzija opustencija sluzavka goca mi trlja djale I mezim cevapi bez luka jer se posle ljubim s picke…
сељак коа се враќа од печалба во германија обавезно си доаѓа со стар мерцедес (важно мерцедес да е не ебитно што рѓосал) пресечени фармерки, голем златен ланце( тоа што внатре е шуплив нема врска) и тетоважа некоја има дали некој орел, змеј или пак ЈНА 63
WHAT??? фан пејџ Патем што му фали на човеков баш е скромен и културен. Погледнете имал и ‘‘ porshe karera jbg‘‘ научив дека одсега во ферари ставале скратеници како ‘‘jbg‘‘ А синџирон да не му е против уроци ?
Мене не ми го отвара линкот погоре па еве да ставам и јас ако на уште некој не му отвара Типот еееее http://www.facebook.com/pages/Shenki-Dallavera/211178872314144