Вчера што видов една слика, типот си ја ставил на ковер на фб. Инаку типот е највечи сељо у населба. Седнат он на шоља, да шоља, убаво прочитавте у веце, со телефон на уше и цирага у рака, пола купатило му се гледа, дури и тоа кај што става тоалет со кој си бришел задникот. Боже, кога видов само ми се згади. А, се прае као фраер у стил види ме кој сум и шо сум. Коефициент рамно на нула, едвај основно завршил, глупчо.
Ах, како сум пропуштила да ја спомнам најјаката багра што некогаш сум ја сретнала... Пред неколку години беше, дали 16-17 сум имала, битно малолетна бев. Знам дека имаше некоја прослава на плоштад и ај со другаркиве да наминеме да видиме што и како, ама си стоевме понастрана да не се гураме, оти не беше нешто посебно а и имаше гужва. И од длабочините на сељачизмот, од самите корени, пред нас никна група составена од неколку S-Men (Сељо мен де) со специјални моќи да тресат зелени и да го засрамат народот кој ни крив, ни должен, им се се нашол во радиус. Ма поарно у сред Чернобил да се најдев. Фраериве имаа негде 20-23 години и беа појави кој од кој, да не опишувам, се знае. Е сега, огромна грешка беше што ние постојано погледнувавме натаму оти ни беа пресмешни со сето тоа петелење што го изведуваа за да привлечат внимание. Кога приметија дека, нели, ги гледаат малолетни пи**ња, ги фати едно узбуџење и почнаа да се шушкаат, да договараат нешто. После се собраа у полукруг околу еден, кој очигледно им бил Алфа водичот, нели, за да го величаат, а покрај него и тие да ќарат де. Збореше нешто Алфа, расправаше, а овие ко зелени се кезеа и му чукаа раце! Муабетот беше непребол. Значи типот расправаше за тоа колку јаки анални октави имал!!! Умревме бре луѓе! И јасно, по смеењето, типот помислил дека he got us at „прдам ко твор“ и за уште повеќе да не` импресионира, ни испука немогучо-оргазмична реченица. Brace yourselves, orgasms are coming. Цитирам на оригинал дијалект: „Да видите ви како пичи у петак. Аљишта ќе ви ги одвее, голи пред мене ќе останете.“ И иако минаа 3-4 години, мене уште ме фаќа срам кога ќе се сетам. Пу, пу, па и 666ти пост ми се фатил баш за the Devil himself.
-Тесна фармерка дигната до под мишки, со јак ефект: двете мадиња притегнати на едната страна (лева, десна сеедно). -Rondo цигари во кутија од Marlboro.
- Си ја слика фискалната од кафана и ја лепи на фејсбук. - Си го слика добитното ливче од кладилница и го лепи на фејсбук. - Златан ланац, што поголем, тоа подобро, најчесто со крст. - Си го има истетовирано сопственото име на рака. - Од кола обавезно трешти најновиот хит на Аца Лукас.
Ауф можам да одземам релативно голем простор со фотогалеријата од алфа мушкарци со љубовен тепих на градите и пластична наочара Attention ! This can make ur eyes burn and leave you breathless. Спојлер Модата е релативна работа. Не гледам ни една причина која говори дека не е соодветно да се носат шорцеви и бунда заедно. Или дека не смее да се носат наочари дома. Сељачко копито лвл екстрим. Моментот е со фифти денари шарпите и ланците кои може комотно да ги продаде старо железо и чорапата на главата.
Секојдневни симптоми: - Има денсерски потези како во секој момент ќе му прсне гној од палецот на ногата. - Сака куќа со базенТ и кажува бејзинска наместо бензинска. - Студира на „студирам“ од приложеното на фејсбук. - Се шегува на сметка: последна прочитана книга ми е белото циганче. - Има повеќе гел на косата отколку карактер. - Сака спорт и обликот на спортување му е хоризонтала со далечинско у рака. - Кажува дека е внимателен, а работ на фармерките му е искривен. - Носи обетки на двете уши. - Атеист е, а врска нема што е хиндуизам, на пример. - Се обраќа со “маче”. - Фора за мување му е: “загушливо е овде, ајде на воздух“. - Третата реченица се сведува на „и што има ново“, а ни старото не го знае.
море Газова е сите гледаат во него а тој со трубата гледа во парите ама од Газова тешко дека ќе добие
овај оргинал пес пидбул во фацата а без синџирите не се може,сигурно по порачка му се праени господе одвратен,за гавазова боље и да не причам сељачка на сите времиња,со веѓите прекубани како на кловн,со муцките вештачки и тетоважата одвртна имиџот му е врв па како си се пронаоѓа во ваква атмосвера уфффф NAPRED GAVAZOVA MESAJ SESTRO STIGA I DRUGATA 500TKA...
Леле и јас познавам еден таков! Да, исто седнат на шоља, со цигарата во уста, некое списание од Т-mobile во рака, демек чита, right. Се гледа корпата за отпадоци, тоалетната хартија, кадата, и едно крпче прљаво стуткано до шољата..И фраер се прави, абеее обавезно,да. Има уште еден што го имам на фејзбук. Дечкото си ставил тетоважа со името на женска му (инаку тој има 17 или 18 години) и се сликал,така наведнат малку, раката наместена за да му се види тетоважата, и демек со телефонот на уво, као збори со некого, и напишал „Случајна слика “ ..Да да, случајана..
Кога ќе видам некој да вади туце пари што би се рекло народски и во тоа купчето најгоре ставени 2 3 илјадарки а внатре све по 10 денари по 50 денари и демек еве кој сум јас уффф изроди...
Е да беа само машките сељаци.. Има од таков тип и женски ги гледаш и се мислиш машки ли се или женски, култура на 0 се натпреваруваат која поглупава ке изгледа а си мисли дека таа е уникатна. Или ке дофрли нешто со другарките на глас за некоја друга каква била, дека и го зела дечкото или нешто слично..
и така си поминуваш по улица и налетуваш на таков ајфонот го држи во рака и сега се приближуваш и демек да се покаже дека знае на ајфон да работи а гледаш стега ли стега на тоa телефонот мислам дете me know how to work on iphone5