А каков сељак ( манијак) треба да е некој за да ти дознае домашна адреса и да ти прати поклон? Ќе се онесвестев. Се обиде да ме купи човекот Дека се потрудил, се потрудил Еве што беше поклонот
Псс.. оти да се најдам засегнат од темава де.. али сепак се убацив во „женска“ тема на оговарање машки.. сепак нели машко сум
Може е пишан симптомит порано, но ајде да потсетам на титулава. Кога ќе видам златно ланче извадено над блуза или кошула јао као - видите шо имам Убав,леп, богат
ova bese dodeka imav snap(eden tip ni go znam ni go poznavam) dodeka e na plaza se slika od polovina nadole i pise cuclo go sakas li
-Нa инстa пoлa слики му се oд рaзгoлени девoјки и стaтуси зa секс, aмa битнo имa истетoвирaнo крст пoд злaтниoт лaнец. -Јa снимa песнaтa штo и јa нaрaчaл нa пејaчкaтa вo лoкaлнaтa биртијa. -Врв нa светскaтa филoзoфијa му се цитaтите oд ,,Пoд прикритие''. -Се пoистoветувa сo гoрoспoменaтaтa серијa и филмoт ,,Кум'' иaкo нaјгoлемиoт криминaл штo гo имa стoренo е вoзење сo oгрoмни брзини непoлoжен. -Oбaвезнo се сликa aкo дoнесaт тaнчерки вo грaдскaтa дискoтекa.
-На малиот прст има нокт пуштено долг колку еден харпун или пак колку еден нож, кој може секако да го користи за ловење китови или пак да мачка паштета со него на лепче. - Кога имаш до твоето име прекар „Јебо“ како на пример „Миле Јебо“.
@Someonespecial Добро, Стефан Влахов Мицов е сепак интелектуалец. Човекот го користи ноктот за покажување на одредени делови од неговите power-point презентации додека предава за македонската историја, така да, оправдано е.