Уф, ова е за во спојлер со +18 предупредување Не би да шпекулирам за вакви ситуации тешко на лекарот кој ќе треба да му санира хемороиди настанати ради бришење задник со онаков нокт, аух, тоа би била прича на годината
На рандом женски се обраќа со ,,срцка'', ,,срце'', ,,кукле'' Бон тон му е непознат поим... Кога седнува на стол, крева нога врз столот пред него. Плука по улици. Речникот му врие од вулгарности. На коса става толку многу гел мислејќи дека изгледа како фраер, а само изгледа мрсно.
Тетоважи со верски симболи и слики од теретана на фб. Или најстрашното горниот дел гол, а долу по тренерка и како ги грицка усните. Мислејќи дека така е секси.
За мене музиката е главен репер по кој ја оценувам личноста.Музиката го диктира и стилот на личноста , ставот и однесувањето. За мене е сељак секој кој слуша турбо фолк музика, секој кој се чекира во кафа и постира линкови со шабанска музика, секоја една која се ложи на стоката од песни на Аца Лукас, Пилиња жути на Цеца и што се не.....тешки сељачки категории. Сељандри ми се цури кои ставаат вештачки екстензии во косата кои им блиштат од 100 метра поради неприродноста Сељачки ми се цреповите со набилдани мускули кога ќе облечат шкарт маички со Армани натпис и се сликаат како да се стегаат од запек Сељљанки ми се сите копуци од жени на кои дома им се распаѓа фасадата и имаат стари прозори кои не дихтаат, али у град не пропуштаат да се штракаат со моетот кој некој шипо им го платил за да ги расплеска вечерта у кревет Сељаци ми се луѓе кои ја слушаат Брена и вечерта се чекираат у станица 26...НО НО НО ! ДО САБАЈЛЕ МОЖАМ ДА ВЕРГЛАМ НА ТЕМАВА ЗА ОВАА ПОЈАВА НА ОСОБИ