Не можам да ги сварам одвнатре Ај вие сте поголеми, ќе ги откачите, ќе им се спротиставите... Ама ние помаленките ... Во кафичи те замараат, стално те прашуваат прашања од типот - Од кај си, каде живееш, кое одд си, како ти е фб... Ти зборат: Јас сум од Швајцарија, Италија, Словенија... Имам џип кој развива толку и толку... Притоа троват на мешавина од 500 парфеми Секако дека лажеме, не кажуваме приватни информации.. Но што им можеме? Ние сме ептен немоќни. Едноставно застанал покрај тебе и ти намигнува и те тормози. Те боцкаат на фб, иако 100ти пат не им враќаш, те ставаат за пријател иако ѓи откачуваш, ти пишуваат пораки колку си "срцкаста".. ДАВЕЖИ.
Може тука да го сместам Латас??? Прекрасен речник, совршен новинар, внимателно ги бира зборовите и никогаш никого не навредува, срамежлив, тивок и повлечен, ги почитува жените и мрази стрипиз, културен со вроден бон-тон, сите го сакаат и го покануваат да им гостува во емисии, а тој не може да постигне (или само Миленко беше )
Чист доказ дека парите не можат да купат манири. Сељачина на ниво. Иначе за дувло на сељаци, слободно посетете некоја теретана. Не сите, ама добри 90% од мажите што одат се тешка сељачаана. Го гледаш седи и си пие водичка со другарите, и а дојде некое женско во близина седнува на бенч и прави фаци ко да се пораѓа.
Мој бивши нарочно кај мене на компјутер проверуваше пошта и као случајно оставаше отворен маил да видам демек колку женски му пишувале има една песна Данијела Мартинович за овие tek sad vidim ti si stvoren da budes samo bivsi
Скоцкан,кубани веѓи,убава кола,а не знае една реченица да склопи.Е,ваков беше последниот сељак кој го сретнав.
Леле ми го зема зборот! Па поголем дебил и саљачина од Вучко наш има ли?! хммм... треба да направиме еден избор за највечи сељак у државава, првопласираниот ќе добие специјана награда - златен копач и седумдневен аранжман во свирипичино 1. Латас 2. Драган Вучиќ 3. Миленко 4. Јанко - Јади бурек слободно продолжете ја листава..
Јас би го додала Денис Екс. Задолжително! На изборов за песна на Евровизија, човече со кој памет Армани цвикери лупнал да се гледа знакот од авион? Мене, барем за мое годиште типична сељачана ми се оние што употребуваат јакичко братче, пи*иња, лепи, газиме, кинеме... И ова не ми важи само за машки.
А пак сељачаната: Моме ти од тука си??? . Ма првпат те гледам, мислев од Скопје си аууу што убава момичка ....
Тука спаѓа и лајкот од ФБ кој гласи: - Сине у животу буди све, само сељак као Драган Вучич не!!! Значи аман! Сељачишта на секој чекор. Ако нешто кај нив најмногу мразам тоа е: -џвакање мастика со отворена уста -све ми боје лепо стоје -фаца како деца од пластелин да го правеле -одење подгрбавено и строго со рацете мафтање демек бегајте голем сум Само колку многу ги има! Стравувам за идните поколенија, ајде ние ке се спасиме од нив некако.
КРИСТИЈАН СТЕФАНОВСКИ ОД ПЛАН-Б Продукција Не знам за вас, ама мене ми е сељак, не можам да го сварам, еднаш искоментира - Бившата ми беше модел, не одам веќе со моделки, сегашнава девојка ми е ТОП-МОДЕЛ- А од сељанки, не смееме и нив да ги поштедиме - ЕВА НЕДИНКОВСКА МИ Е ТОП 1. ( облека од типот абе згодна сум демек, што и да облечам ќе ми стои, ако е пошарено уште подобро, ефекти на сите страни, Косата- ЗНАЧИ КОСАТА мајко мила, при толку фризери - тие локни, тие шишки, сува сува пресува косетина, некои чизми, штикли - Шутка е поим за неа), а кога збори, цццццц, ај да не зборам веќе, се нервирам!
ауууууууу девојко ме изнасмеа убаво се сети на кристијан те подржавам сељак со педигре ми е човекот и една обична лигајца друго ништо...
Па и јас тоа се едно време мислев, за сељаци еден куп се изнапишаа, а па за сељачки колку има да се пишува ехее
-Веѓа со 3 влакненца, па уште доцртана и со моливче -Бела шпиц чизма и мрежаста хулахопка -Тон пудра 3 нијанси потемна, вратот бел лицето црно -Недепилиран брк и сјајче на уста