1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми of being a сељак :)

Дискусија во 'Насмевка' започната од BoaVista, 20 ноември 2010.

1. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    И со јаки спојлери напред :rofl:

2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    И од колата се слуша Тони Зен - http://www.youtube.com/watch?v=1nsnLKaHFjE :rock: :rofl: :rofl: :rofl:

На Rock-a-Fella и milky-candy им се допаѓа ова.
  3. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Фризура бр 1.
    :geek: ^_^ :whew:

Фризура бр 2.
    (Обавезно проследено со отсечни движења од лево кон десно, или од десно кон лево, за да ја тргне косата од очи без употреба на раце - што на моменти изгледа шизофренично.. )
    :smoke: :muscle: :emo:

Фризура бр 3.
    (мојата “омилена“ хахаха)
    :rock: :drunk: :headbang:

На LittleDevil, LivingGlam и pink4ever им се допаѓа ова.
  4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Мислев повеќе за оние што се ТераНова, Калипе и слични, овие вака успут ги кажав :D
    Сеа ми текна уште едно: Спој на 10 парфеми до 250 ден и пот, за дезодоранс не слушнале. :puke:
    Косата немиена ама важно долга е :!: , пеглана, пеглана (горена повеќе :D ) и еден дел со фигаро напраен :rofl: .

5. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Јас да споделам денешно искуство. Маж со долг нокт, на тоа малото прсте, како се вика? :$ :tmi: Сфативте ајде.. :D
    Беше во автобусот карши мојот, на семафори додека бевме и сега ви се молам го гледам фраеров и до него едни две кога видов, дамла ме мавна. Едвата џвака мастика, а другата и оди да и ја земе од уста на уста мастиката, затоа што на првата малку и беше надвор од уста. И као на крај се изнакезија, мангупка до мангупка беее!

6. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    многу селски ми е фраерското однесување, прљави патики, лигавење, претерано фалење и смеење без причина. :puke: :puke:

7. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672
    аууууууууууу ова КУКЛО, СРЦЕ ил СРЦ, БЕЈБИ, ДУШО кога ќе ми го кажат малку ми фалело да му мавнам шамар :punch:и покрај неколкуте опомени дека ти смета и тој пак... :@

8. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    E ако не сте виделе „фраер“ со тока на каишот со знакче плејбој со циркончиња и се врти ко тркало на среќата, ништо не сте виделе.. :rofl:

Не бе, не можам органски да ги сварам луѓето како горенаведените типки и типаци. :puke:

9. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    Вистинска случка денеска и типичен пример на тежок сеЉак...
    Кога ја земав малата од градинка сакаше да и купам бурек и застанавме да си чекаме ред, и така чекајќи кога дојдов на ред ми се убацува еден типац (средновечен маж некоде околу 40-50 год. со сребрена дебела алка обетка...остатокот од гардеробата не го коментирам не е битен)...и јас му викам-извинете г-не јас сум на ред....
    Тој се врти накај мене, вади цвикерот и ми вика- девојче ( јас со ќерка ми до мене, а он мене девојче) ако не гледаш добро земи си наочари, јас од прееска сум дојден и чекам...а тој надвор од бурекџилницата, од надвор се убаци...
    ОК викам и се повлеков наназад, пак ме погледна и ми вика - обично сум каваЉер ама не за такви како тебе... :x |(
    А јас будала уште и г-ин го нареков. Не сакам да се карам со прост народ, (ама ме изнервира тоа што се цепаше пред др. луѓе и се правеше фраер демек еве што направил, воопшто не му личеше на годините такво однесување и коментирање, плус и се ражџвакал со мастиката ти се чини на сите ни ги дупна ушните тапанчиња...) па само му го плеснав -Вие ГОСПОДИНЕ (го нагласив) сте далеку од каваЉер...Не преќуте, ми рече... е мории(развлечено) а ти знаеш...
    Одма ми текна на темава и си помислив сеЉак... :x

На Buttterfly, Valerin, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    На фб задолжително има слики со пиштол ставен на главата, во устата, сликани банкноти на маса (по 5000 и 1000 денари), слика каде што е стокмен во рацете а не се познава ни Б од бицепс ни Т од трицепс, обавезно слика по боксерици и со едната рака си го трие, а со другата слика на огледало :lol:
    И вози фиќо или евентуално југо, а во него на цел глас вришти техно или се разбира, Зен (кој сум јас, кој сум јас, јас сум интелект, покажи респект...). :rofl:

На XstrongerX, annnni и Linn1 им се допаѓа ова.
  11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Тешко сељачиште ме помина со една јака кола, од неа ечеше Стоја со местана „Само... сааамо... да ти нуде као мене оооо оооо...„ полека возеше покрај мене, ме погледна шмекерски и ја спичи колата..
    Ццц 8)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936

Точно штрумфетке ;)

13. MissAnn

MissAnn Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    278
    Нај сељаци над сељаците: вратари пред дискотеки и обезбедување. :puke:
    Степен на образование: едвај основно, знае да брои и смета до 10, се обраќа на женски со: "Kаде одиш ти маaaaaa?" или со "мори". Се разбира, само името знае да си го напише.
    Мисли дека ако е вратар или обезбедување на дискотека е бог и дека треба да му се поклонуваат и бакнуваат рака обичните смртници. Обавезно е набилдан и носи ланци околу вратот. Мускулите му се поголеми, а ланците потешки од мозокот.
    Дали ќе те пушти да влезеш зависи од неговото расположение и од тоа како си облечен/а. Што поразголено - повеќе шанси да влезеш.
    Идол му е се разбира, кој друг ако не - Урко. |(

На Valerin, bravegirl, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33

ууу и пари имал дечкото хахах работи со девизи :rofl:

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    а тие ланците што му се потешки од мозокот бог знај до кога ќе ги плаќаат кутрите на 100 рати или до кога ќе ги позајмуваат типични сељаци :puke:

16. IwyDior

IwyDior Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    42
    -ОБАВЕЗНО саундтрекот од "Долина на вoлците" му е рингтон!
    - Ниту една реченица не почнува (ниту пак завршува) без придавката "шеќер"...
    - Со другарите "мафијаши" помеѓу себе си викаат "Муро ,"Чето","Полат" итн.

На Buttterfly, babylove123, Rock-a-Fella и 3 други им се допаѓа ова.
  17. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сељанка -

Ниска, мускулеста, со замрсена коса..Преку ден витка сарми, а навечер е "главна пи..ка" во чаршија...Облекува сатенско фустанче, чизма некоја со платформа и огромна штила, а на неа некој ефтин и кичест накит...На лицето еден тон пудра, косата тапирана, очите со некоја плава сенка по цел капак комбинирана со црно... :puke: Парфем Nina Ricci купен на точење од локалната парфимерија..Џвака мастика со отворена уста, во рака телефонот(демек чека да и се јават), ташничка на рамо и влегува во некој клуб...Таму цело време се смее гласно со другарките, пијачката ја лигави 2 саати и гледа да привлече внимание... :puke:

На mims-89, Victorya и crazylady им се допаѓа ова.
  18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    ^Има и високи сељанки! :!:

На marama и Sephora им се допаѓа ова.
  19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Точно - има и високи и средни и ниски...Ама јас во глава вака ја замислувам... :)

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    http://www.lajkuvaj.com/42505/

Некоја феминка ова да не го направила?
    Ми се чини од тука е превземано :D