Фризура бр 1. :geek: Фризура бр 2. (Обавезно проследено со отсечни движења од лево кон десно, или од десно кон лево, за да ја тргне косата од очи без употреба на раце - што на моменти изгледа шизофренично.. ) Фризура бр 3. (мојата “омилена“ хахаха)
Мислев повеќе за оние што се ТераНова, Калипе и слични, овие вака успут ги кажав Сеа ми текна уште едно: Спој на 10 парфеми до 250 ден и пот, за дезодоранс не слушнале. Косата немиена ама важно долга е , пеглана, пеглана (горена повеќе ) и еден дел со фигаро напраен .
Јас да споделам денешно искуство. Маж со долг нокт, на тоа малото прсте, како се вика? Сфативте ајде.. Беше во автобусот карши мојот, на семафори додека бевме и сега ви се молам го гледам фраеров и до него едни две кога видов, дамла ме мавна. Едвата џвака мастика, а другата и оди да и ја земе од уста на уста мастиката, затоа што на првата малку и беше надвор од уста. И као на крај се изнакезија, мангупка до мангупка беее!
многу селски ми е фраерското однесување, прљави патики, лигавење, претерано фалење и смеење без причина.
аууууууууууу ова КУКЛО, СРЦЕ ил СРЦ, БЕЈБИ, ДУШО кога ќе ми го кажат малку ми фалело да му мавнам шамар и покрај неколкуте опомени дека ти смета и тој пак...
E ако не сте виделе „фраер“ со тока на каишот со знакче плејбој со циркончиња и се врти ко тркало на среќата, ништо не сте виделе.. Не бе, не можам органски да ги сварам луѓето како горенаведените типки и типаци.
Вистинска случка денеска и типичен пример на тежок сеЉак... Кога ја земав малата од градинка сакаше да и купам бурек и застанавме да си чекаме ред, и така чекајќи кога дојдов на ред ми се убацува еден типац (средновечен маж некоде околу 40-50 год. со сребрена дебела алка обетка...остатокот од гардеробата не го коментирам не е битен)...и јас му викам-извинете г-не јас сум на ред.... Тој се врти накај мене, вади цвикерот и ми вика- девојче ( јас со ќерка ми до мене, а он мене девојче) ако не гледаш добро земи си наочари, јас од прееска сум дојден и чекам...а тој надвор од бурекџилницата, од надвор се убаци... ОК викам и се повлеков наназад, пак ме погледна и ми вика - обично сум каваЉер ама не за такви како тебе... А јас будала уште и г-ин го нареков. Не сакам да се карам со прост народ, (ама ме изнервира тоа што се цепаше пред др. луѓе и се правеше фраер демек еве што направил, воопшто не му личеше на годините такво однесување и коментирање, плус и се ражџвакал со мастиката ти се чини на сите ни ги дупна ушните тапанчиња...) па само му го плеснав -Вие ГОСПОДИНЕ (го нагласив) сте далеку од каваЉер...Не преќуте, ми рече... е мории(развлечено) а ти знаеш... Одма ми текна на темава и си помислив сеЉак...
На фб задолжително има слики со пиштол ставен на главата, во устата, сликани банкноти на маса (по 5000 и 1000 денари), слика каде што е стокмен во рацете а не се познава ни Б од бицепс ни Т од трицепс, обавезно слика по боксерици и со едната рака си го трие, а со другата слика на огледало И вози фиќо или евентуално југо, а во него на цел глас вришти техно или се разбира, Зен (кој сум јас, кој сум јас, јас сум интелект, покажи респект...).
Тешко сељачиште ме помина со една јака кола, од неа ечеше Стоја со местана „Само... сааамо... да ти нуде као мене оооо оооо...„ полека возеше покрај мене, ме погледна шмекерски и ја спичи колата.. Ццц
Нај сељаци над сељаците: вратари пред дискотеки и обезбедување. Степен на образование: едвај основно, знае да брои и смета до 10, се обраќа на женски со: "Kаде одиш ти маaaaaa?" или со "мори". Се разбира, само името знае да си го напише. Мисли дека ако е вратар или обезбедување на дискотека е бог и дека треба да му се поклонуваат и бакнуваат рака обичните смртници. Обавезно е набилдан и носи ланци околу вратот. Мускулите му се поголеми, а ланците потешки од мозокот. Дали ќе те пушти да влезеш зависи од неговото расположение и од тоа како си облечен/а. Што поразголено - повеќе шанси да влезеш. Идол му е се разбира, кој друг ако не - Урко.
а тие ланците што му се потешки од мозокот бог знај до кога ќе ги плаќаат кутрите на 100 рати или до кога ќе ги позајмуваат типични сељаци
-ОБАВЕЗНО саундтрекот од "Долина на вoлците" му е рингтон! - Ниту една реченица не почнува (ниту пак завршува) без придавката "шеќер"... - Со другарите "мафијаши" помеѓу себе си викаат "Муро ,"Чето","Полат" итн.
Сељанка - Ниска, мускулеста, со замрсена коса..Преку ден витка сарми, а навечер е "главна пи..ка" во чаршија...Облекува сатенско фустанче, чизма некоја со платформа и огромна штила, а на неа некој ефтин и кичест накит...На лицето еден тон пудра, косата тапирана, очите со некоја плава сенка по цел капак комбинирана со црно... Парфем Nina Ricci купен на точење од локалната парфимерија..Џвака мастика со отворена уста, во рака телефонот(демек чека да и се јават), ташничка на рамо и влегува во некој клуб...Таму цело време се смее гласно со другарките, пијачката ја лигави 2 саати и гледа да привлече внимание...
http://www.lajkuvaj.com/42505/ Некоја феминка ова да не го направила? Ми се чини од тука е превземано