Симптоми of being a сељак :)

Дискусија во 'Насмевка' започната од BoaVista, 20 ноември 2010.

1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.195
    Допаѓања:
    247.624
    И јас помислив на истото. Сигурно е некоја која ја читала темата на форумот :)

2. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Јас ставив like, заедно сме посилни против нив. :D

Фрлете фантите ви пуштам на сите пијачки за стиснатиот like.

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.201
    Допаѓања:
    8.431
    Симптоми of being a сељак :) - На девојката гласно и раскинуваа пред сите и објаснуваа колку пати си имал однос со неа -Има Југо на кое е потрошено повеќе пари за озвучување и спојлери, отколку самото тоа вреди и вози со илјада на саат(барем така изгледа по рикањето на моторот) - Се фали како го е**л пола маало, а првата девојка во животот која ќе го погледне ја затруднува и тврди дека е љубовта на неговиот живот. -Со гаранција може да испие преку 10 пива во моментот а еднаш има испиено 2 литра вотка на една вечер сам -Од странски јазици знае српски, и не се двоуми да го користи па макар разговарал и со кумановчани. -Пие исклучиво мало еКспресо по 2 часа, и на секој 15 минути порачува ладна вода со мраз -Носи залижана коса и ланец на него од 5 кила -Кошулата му е широко отворена и од километар се гледа „љубовна тепих“ -Се тепа по дискотеки поради многу важната причина: што ме гледаш?! -Не смееме да ги заборавиме неонките(што уствари не се за кола, туку за во кујна ) што ги ставаат под колата и тоа со некоја си ултравиолетова светлина -Тесна фармерка дигната до под мишки, со јак ефект: двете мадиња притегнати на едната страна (лева, десна сеедно). -Rondo цигари во кутија од Marlboro. -Озвучење што оглушува опнато до даска, сите четири прозори од колата скрос отворени за боље да се слуша; во случај да е во стоење (чекање) отвара и гепек. -Ти приоѓа со реченицата: „Маче, фрли тоа Фантата, те частам Џони Вокер“ додека шмекерски на прстот си го врти клучот од колата на кој има "BMW" привезок. -Оди како шериф, а тежок е едвај 60 кила. Облечен во фармерки со кошулата внатре и мобилката закачена на појас (по можност во футрола!) -Маица - рамбовка ЗАДОЛЖИТЕЛНО! и пикната во фармерки.

еве од каде е украдено :D :D

http://www.lajkuvaj.com/42505

/ :D :D :D

Прикачени фајлови:

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    КрејзиЛејди овој коментар е превземан од оваа тема и е направено за лајкување на фејсбук (и не се баш разбирам). Не ми текнува од која форумџика е разлистај назад ќе најдеш :)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tralalala

tralalala Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    20
    Леле ова пред некој ден на фб го најдов се убив од смеа :rofl:

6. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27
    да и јас видов дека го има на фб :D

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ова е превземено од форумот и ставено на фб девојката слабо била оргинална што го ставила ан фб но ајде во борба против сељаците све бидва :D

8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Wow почнаа да препишуваат од фемина и да прават групи по фејс :lol:

9. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Го отупевте. Од 8 коментари на странава, 1 е за темава, останатите 7 за фејсбук. Јасно ни е де, го видовме сите дека го препишале.
    btw и ова на фемина е препишано од друг форум ;) ништо од оригиналност, џабе си поласкавте

10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.654
    Е добро де, поентата беше дека фемина станува се попопуларна, зошто факт е дека од овде е препишано целото од А до Ш, со точка и со запирка.
    Не беше поентата некој да биде поласкан или не ;)

11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Дојде денот, да ви раскажам како еден Киселовоѓанец сакаше да ми изнуди пари во 1 потег.

Живеев во Аеродром тогаш, дојде тој до таму, да сме пиеле кафе.

Пред да стигнам пред Бисер, кај што требаше да се најдеме, го гледам него оддалеку, се симнува од такси. Значи на сред бел ден, пролетен одличен сончев ден, човекот-манга-батка-рокфелер се забрал со такси да доаѓа до таму, што беше минимум 120 денари. |( Можеше и пеш, можеше крајно, со бус да дојде.
    Пак го прашувам како дојде, и вика со онаква семоќна насмевка - со такси. |(

Испивме кафето, доаѓа келнерот да наплати, и двајцата почнуваме да вадиме пари, овој батката се напрега до заден џеп да фати новчаник демек, и ми вика со половична насмевка - нема да веруваш, сум го заборавил новчаникот.
    |( |( |(
    Јас го гледам во овој стил :^) и му викам на келнерот - еве за едното кафе (си го платив моето), за другото да извадиме пари. Замина, остануваме сами.

Му викам - нели со такси дојде? Од каде извади пари за таксито? Да не му го исп*ши на таксистот до тука?
    Замолчи и само ме гледаше.
    Му викам - вака да не им правиш на девојките, зашто некоја можеби ке те гледа како што ти сега очекуваш јас да те гледам, па после може за се да ти наплати. Прави што знаеш, не ти го плаќам кафето, алергична сум на вакви сељаци.
    Станав и му заминав.

Ме побара уште неколку пати да се извини, па демек му бил новчаникот во внатрешниот џеб на јакната... бла-бла-бла... |(

Сељак.
    Ха! А замислете да беше покавалерично настроен, ке требаше и моето и неговото да го плати. Ама не сум до толку разгалена па да очекувам тоа да се случи. :wasntme:

На karenin, sleepingbeauty, Neytiri и 3 други им се допаѓа ова.
  12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Marilyn-Monroe
    lele devojko оvaj seljak so tapija boze koj moron го заборавил новчаникот а доаѓа со такси :?:
    какви катастрофи нема :D :D :D ти си била добра спрема него јас можев да заминам и да си клепа за 2те кафиња да плати :D од инает не за друго леле за грев на сето ова уште фалеше да додадеш како се појави човекот со шпиц бела чевла :D
    ме изнасмеа да си здрава и жива

13. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    ~
    Не сакам да бидам по зло паметена. :wasntme:
    Своевремено, имав еден типац, во почетна фаза на дечко ми беше, плати еднаш 2 сока за двајцата и ми го спомна сокот мој што го платил неколку пати.
    - Ајде да излеземе да честиш ти, немам јас пари ама ептен ми се излегува.
    - Јас честев сок, ајде носи ме на пиво. ( :fubar: )
    - Дојди дома на кафе, ама кога ке доаѓаш донеси семки од тиква, потроши се и ти, јас те честев сок.
    - ...

Може некогаш некој ке ми каже вака, ама ке знам да проценам кога се шегува. Овој не се шегуваше. Може и на потсетник на фрижидер имаше напишано. |(

На ниедна од овие средбиве за "враќање на честенката" не одговорив. Само последниот пат со семките од тиква, отидов до на врата кај него, му однесов Вива сок, 1 л, и му реков - тргни го потсетникот, раздолжени сме.
    Ме загледа како да не знае што зборувам, јас му го бутнав во раце сокот и :hai: . Е не. 8)

Оттогаш не се ни осмелив да дозволам на некој да ми плати. Не сакам да горам во пеколот. :devil:

На Shalitra, Buttterfly, Neytiri и 8 други им се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    56.705
    :o Мерлин кај ги наоѓаш? :x :worried:

15. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Ќути аман, како намерно бело да носам за да ловам лилјаци. |(

На Valerin и LivingGlam им се допаѓа ова.
  16. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    HAHAHAHAHA, самиот наслов ме :rofl:
    па морав да кажам мое мислење
    уште некои други симптоми :P
    флерт-што имаш тука, па ти го допира носот пфффф :rofl:
    искажубање љубов, ти ја пушти песната-Ti je ma e miraaa që e kom pas naiher! (ти си најдобрата што сум ја имала досега- демек е 100% сигурен дека нема да му оддолееш на неговиот сељачки "ШARM"

17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.044
    Допаѓања:
    5.074
    Мерлин читам и не ми се верува дека постојат...не сељак, сељак е мал збор за ова што го прочитав
    ццц :x

18. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    HAHAHHAHAA, само колку имам од двете на факултет :P
    хехе, ај слушни ова-девојче со црн молив само еднаш ке премине по веѓите, и прави фаци пред огледало, демек-I'm Hot pff !

19. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    оууу тоа со влакната :puke:
    неисфарбаната коса :@

20. Rock-a-Fella

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    уште еден пример !
    дуксер и долги обетки !
    аа да, сандали со чорапи
    и не тие од свило, туку од тие подебелите, а и големи прсти, едноставно :puke: