1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Синуси

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од KuklickaSk, 9 септември 2010.

1. Hrita

Hrita Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2024
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    92
    Здраво на сите. Околу 5 години непрестано прскам спреј во носот. Ноќе во спиење станувам 2-3 пати да прснам пошто не можам да дишам ако не го носам со мене и ме фаќа паника како да се гушам дека не е со мене. 2 пати неделно купувам септаназал и последно време веќе ми се смачи само да прскам. Посетив и доктор и ми е речено дека најверојатно мора да се правам операција на синусите. Понеделник имам закажано на уво нос и грло. Дали некоја од вас се правела операција да ми објасни како оди процедурата дали е болно бидеќи ептен ми е страв.

На TarantulaA му/ѝ се допаѓа ова.
  2. liska

liska Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Jas imav problem so los miris isto Kako I ti I ispasna deka e od zabite, vo mojot slucaj bese zabniot Kamen, od koga srediv so toa poveke nema neprijaten miris

3. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.489
    Допаѓања:
    10.552
    Луѓе вие што сте на клима, дали осетите промена? Јас одма имам главоболка дури и забоболка. Ужасно ми смета, ако заспијам со клима после е страшно. Глава обавезно ме боли и ми мине само со Калменте. Кој спреј можам да го користам друг секојдневно а помага?

4. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.381
    Допаѓања:
    3.460
    За синуси риноко спрејче ти е најдобар

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    6.468
    Dymista спреј, ќе те оправи со сигурност :) И јас користев порано Калменте па се префрлив на овој.

6. Martina991

Martina991 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    129
    На работа клима дома ја пуштам по потреба не сум осетила никаков проблем инаку да има осетливи на мислам го суши воздухот или нешто така.

7. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.489
    Допаѓања:
    10.552
    Дали овој спреј е на природна база? Калменте не е, стварно помага ама периодот морам да ставам доста почесто, веќе на второто ставање има голема разлика ама не би сакала цела зима да ставам, а дека на клима се топлиме, за синусите само тој засега ми е спас.