Здраво феминки! Дали некоја знае каде и дали воопшто има некаков центар за сколиоза тука во Скопје или некаде каде даваат вежби за сколиоза? Ви благодарам однапред
Доктор Туран во населба Тафталиџе на улица Букурешка бр 5 Работи од сабајле 08 до 12ч. Само Петок до Понеделник. Работи до 50 год. Не ти треба закажување ниту снимки ниту пари. Ќе појдиш и ќе чекаш ред и се ти е јасно.
zdr .bi sakal da stapam vo kontakt so g-Delov mojot tel e 070 383 382 bidejki sakam da ve prasam za postoperativniot period od operacijata(skolioza)vo drzavna dali bi mozele da stapime vo kontakt i nie pominuvame niz toj pat(operacija od skolioza)vo drzavnatel.070383382
Земи упот за кај др Нерон. Па треба да те прегледа и снимки. Ако не си многу искривен оди кај др Туран во Тафталиџе само неколку пати кај него и ќе те исправи (ако не си многу искривен)
mojata kerka e operirana pred 5 dena vo drzavna bi sakal kontakt od nekoj koj sto pominal po toj pat (operiran od skolioza od dr od turcija i dr od drzavna blagodaram
Може да ми објасниш како е после операцијата.Јас сум 17 години и искривувањето е лошо треба да правам операција.и колку чини операцијата тоа ми е најбитно слаби сме со финансиите
mojata kerka se operirase pred 7dena se uste duso nemam odgovor bidejki e rano operacijata ni kazaa deka e uspesna 5 dena zastana na noze i gi napravi prvite cekori za finansiite se uste neznam ama mi reka deka pokriva fondot odgor na se ke mozam da ti dadam koga ke pomine se so gospd napred
Леле луѓе толку ли е лошо сколиозава, као ми кажа лекарот немаш гајле, па си викам имам и спондилоза тоа ке да е пострашно. Инаку во врат ми е сколиозата а спондилозата во половина и досегашно искуство мн мн повеке мака имам видено со спондилоза, инаку имам накај 30сетина и не многу одамна го открив се ова. Поз
Imam skolioza i odam dva neseci kaj bioenergicar i mnogu sum podobra i ispravena Imam iskustvo so bioenergija imav iskrivena usta odev kaj bioenergicar Fitim vo Skopje Sever i mi ja ispravi i sega idam za skolioza i mnogu sum podobra uste malku treba da odam da mi ja ispravi kicmata koga mi ja isprasuva me boli ali trpam i koskite mi pukat koga mi ja pritiska mnogu e dobar site se falat spasuval mnogu luge od kolica,i za se site bolesti mnogu pomaga i ja go preporacuvam
Ќе може ли да ми кажеш што тој човек точно прави? Те масира на кичмата, крцка, стиска? Јас еднаш одамна бев кај еден човек на биоенергија исто мислам..и со рацете ми поминуваше само, не ме ни пипкаше, нит подобро се осетив нит полошо, исто.
Јас бев денеска ме снимаа таму на ренген грбот, и ми рекоа дека сум многу искривена и да чекам резултати во Петок. Не знаете колку ме мачи ова. Последен пат бев 24°, сега сигурно е 40° можеби и повеќе...
Доколку некој сака информации и консултации слободно нека ни пише во инбох.. позз 100 - 200 евра во државна
Isto I mojata kerka moja ima 18 godini ima skolioza mozebi nekade okolu 40% bi sakala da otideme kaj Turan no mi e strav od mozni posledici citam Na nekoi luge im ima pomognato , dali nekoj moze da mi kaze podetalni informacii ili kontakt telefon za da vi se javam.