девојки ми требат совети за убава плава коса... значи не е вазно дали ке е само плава,илисатирана,лесник,или било како..да не е црна коса.. би сакала да ставите слики на плава коса која мислите дека е убава?!!... поз
слики за плава коса?!.. и јас планирам да се фарбам...malce da smenam od temno kafeavo... али незнам како..затоа поставив тема
Да ставам од мојата ако сакате Има голема разлика од плава до плава коса, стварно, а и различна на различно лице стои Да напоменам, сликите не даваат баш реална претстава за бојата на косата. Утврдено е тоа, како што кога се фарбаш не испаѓаш исто како девојката на сликата на фарбите. А и кај секој различно испаѓа и на различен начин!
Леле колку ми е само погодена темава Таман планирам да се фарбам некоја руса нијанса,а не бев сигурна точно каква.Сега ќе гледам од темава слики и ќе видам дали ќе пронајдам каква сакам.Темава дефинитивно ми иде во омилени
и јас планирам да се фарбам,нешто како лешник со некои прамени..па не знам како и затоа ја отворив темава..
би сакала фарбата да е посветла од ова на девојката... тешко додека се одлучам..затоа барам слики тука
девојки а вака убаво е да си ја направам косава уште се мислам како?? имам костенлива боја на коса зеленки очи и не сум ни бела ни темна кожа...што мислите??