Еве го и моето ѓаволче. Многу си ја сакам Oд бебче па до сега, неколку месеци има пустата уште ми е глупичка ама добро, се учиме
И другарка ми има коса како твојата. Мачето го има од мало исто како твоето. Сега е поголемко и ден денес и се мушка во косата и преде, слаткиши .
Пудлето срцкасто на дада Уште една нејзина сликичка. Спојлер Не можам да ви објаснам колку е хиперактивна и весела, опашот не и мирува ни минута. Уште е малечка, ама е најлудото куче што воопшто сум го видела.
Бела е булмастиф, ми стои и во потпис од што ја обожавам. А иначе на сликава незнам колку приметивте кај д*ндата има ставено бела-бебешка пудра, од што е дебела се растри помеѓу нозе па моравме да и ставаме да не се разрани . А ова и е омилена поза, оргазмично чувство доживува кога ќе ја пуштиме да се качи на кревет, па и кога е сама вака да се шири.
Ајде да си ги претставам и јас моите миленици Луна Сијамскиот мачор Рио Рио пораснат Рио и Луна Аквариумчето И за крај, Доберманчето Авон Луна и Авон
Мојата љубов. Моите две лепотици Бубу и Вафи. Иначе сликава ја имав постирано и во сдк, ама еве и овде официјално Спојлер Лоша слика, дека од мобилен.
Видете го лепотанов. Како ми позираше. Не го чувам дома,туку кај баба ми и дедо ми во село, сепак мој е..Дебел.