Овие ми се едни од омилените сандали, си ги купив во Америка. Прекрасни се. Јас обично не носам glittery и премногу накитени чевли, но дизајнот им е прекрасен. А, и одлично ми одговараа на фустанот кој го носев. Чевлите се од Audrey Brooke. Ви постирам моја слика и една од интернет, во случај да не се гледаат добро на мојата слика. http://www.dsw.com/shoe-brands/collecti ... 6&view=all
Моите најнови. Подарок од сестра ми од Бугарија. Неможам да ви опишам колку ми требаа. А пак колку се топли тоа е веќе друго. Многу ми е битно тоа што гумата е многу дебела, и квалитетно изработена за разлика од овие кај нас кои се продаваат и кои се искривуваат.
Новите бебиња Црвените се 550 денари, а другите два пара се по 300 денари од кинеската. Сините се малку појака боја ама со мобилен ме сликаше, па и црвените не се баш таа боја
овие си ги носам ЧЕсто кога е потопло овие си ги носам a ovie mi se poklon Спојлер имам и нови патики и Чизмици али нареден пат ке ги сликам
Мене дома уште од мала ме учеа дека парно не чинело, секогаш требело непарно да е. Така си го купив и третиот пар чизми зимава П.С. Посилно беше од мене
Имам уште врска неам кај ми се другите или во подрум или на таван. Мм ми вика ќе ти ги фрлам сите во корпа
Ќе ми извините девојки што вака сега ќе закачам повеќе мои ОМИЛЕНИ чевлиња, чизмиња итн... но можам само 5 фајлови да прикачам.