И не знам зошто не ми собра во еден пост , ќе ги доставам во овој Вторите не се зелени , од блицот се такви . Сиви ми се , и ради дождот што ме фати пред некој ден - и перени Лично и персонално јас ги перевв
И јас сликнав нешто Спојлер Најновите ми омилени Сандалките за вечерно излегување За преку ден (и не знам кој им е филмот не можам цели да ги ставам, видете ги со open in new tab) И овие што нај ги неќам, ги носев во кризни денови Другите чизми ги имам постирано во модни критики, ме мрзеше да ги сликам сега Патиките ми се очајни па нема да ги сликам ни нив И тоа е
Еве што стигнав да сликнам денес Спојлер Балетанки, од секаде и секави. На плута: И единствените патики што ги поседувам, заедно со омилените оксфордки И тоа е тоа. Летни шткили кога нема да ме мрзи.
Еве некои и од мене, чизмите ми се спаковани за в зима патики имам 2 рала а балетанки не носам сликани се со телефон
Многупати имам кажано дека ретко носам, но тоа не значи дека не сум љубител на штикли и убави чевли. Сакам да ги купувам, сакам да ги носам. Ама тоа ти е комлекс. Инаку еве слики од неколку пара што ги имам најмногу носено и што ми се поомилени.
Нешто од омиленото. Маста им ја извадив, ете колку си ги сакам и ги носам Ништо посебно, I like to keep it simple.
Уф, се извинувам, но морам да ги вметнам моите омилени гумени чизми, на кои исто им ја извадив маста (впрочем се гледа) и омилените патики без кои јас не сум јас Епа датс ол фолкс фор нау
Еве дел од колекцијата што ми беше при рака да сликнам не се многу бидејки повеќе сум спортски тип искацам у парк и слицни места.. така да немам многу пара на стикли..неколку сликнав !