Спојлер ^Моите бебчиња од матура Спојлер ^Овие беа правени за матура но не ми ги погодија ептен ми беа едноставни со ниската платформа па сега си ги носам со фармерчиња Спојлер ^Ептен се удобни за носење само малку ме нервира тоа парчето нагоре што е... Спојлер ^Овие ги утепав од носење ептен ми лежат на ножоњата преудобни се Спојлер ^новкиве си ги сакам Спојлер ^Срцките од полуматура,криво ми е така ми стојат не знам со што да ги комбинирам и дали воопшто можам да ги носа, вие што мислите црвени се затоа...некако... Спојлер ^Овие само 2 пати облечени така си стојат Спојлер ^ Едвај чекам да почне ептен жешкото да си ги носам си ги сакам ептен Спојлер ^ Балетанчиња
На овие им претстои модификација напред, за да се разбие целата тексас монотонија. Сега, со силиконското пиштолче , жива сила нема да ме сопре (добредојдени се предлози Спојлер Изненадувачки удобни и изненадувачки оваа бапска крем-боја ми легна преубаво со едно чанте. Изненадувачки неудобни, а толку надежи вложив... ќе си поседат така во плакарот. Мојот апсолутен фаворит, подарок, џиџе, уште непрошетани.
ццц како заборавив да си ги постирам балетанкиве кои додека беа здрави,не преносени ги обожавав .... Штета што им мина векот на носење па заминаа во пензија
Најновите. Мишн импасбл ми е да тргнам со овие. Како Југо сум (You go, but car doesn't). Oвие ги изнаносев. Премногу се удобни и лесни. Класични темно сини. Се ивинувам за чкарт кјуалити.
Part two Римјанки И постов не би бил тоа,ако нема штикли нели Штикливе незнам зошто сиви искочиле,кремасти се иначе. Еве едни свечени сандали,кои ги имам купено за една свадба,и никад више облечено.
Овие чевли се само некои што ги имам во собава моја. Тука се зашто последно сум ги носела. Спојлер Другите во наредна прилика
Ми требаа чевли за свадба во сабота, па мораше да одам горе кај што ги чуваме штиклите. Па ми текна да сликнам неколку,да не е за џабе качувањето горе Спојлер Овие многу ги обожавам ... Овие само еднаш ги имам носено. Искрено,чудно ми е да носам жолта боја на нозе. Ако имате некој начин за да ги комбинирам овие,пишете. Овие ги барав за свадбата ... И извините што вака сликиве се на кутии а не на под.
Овие се моите два пара омилени штикли: Сега си ги нарачав овие долу на сликата, бидејќи кај нас не можам да најдам никаде најобични црвени високи штикли. Штиклата им е висока 13 cm. Едвај чекам да стигнат.