Спојлер Балетанките и еспадрилите се од Бата. Сивите на втората слика од Зара, црните се од Романија од Брашов, а со точките се од Барселона. Маслинесто зелените се од Бата, белите не знам. Pull and Bear, H&M, Графити (чевли се, не планирам да ги носам никогаш ама ги сликнав), Зара, и кафените се од иста таа продавница од Соравиа како и кафените налани. Сите се 11ки. Првите се од продавницата на почеток на ГТЦ, вторите и третите се од Бата, четвртите се од Шевињон. Не знам од каде ги купив, некаде низ ГТЦ за 599. Црните не ми се по вкус, мајка ми ми ги купи. Двата пара се од Загреб мислам. 1. 12 цм двата пара. Купени се во Виена. Едните се од Зара другите се од некоја продавница за чевли. Знам дека биле изгор ама сестра ми се исценкала бидејќи едниот број е 37 а другиот 37,5. 2. Кафените налани се 12цм високи и се од Соравиа. Една мрачна продавница за чевли на втор кат а другите два пара се 10/7 цм, од Графити. Џабе парите како и да е. Не ги носам. 3. Првите се од Бата, вторите чевли се од продавничката до Југотон и третите од продавница чевли на Рекорд. Мислам затворена е сега. 4.Мотиви 5. Првиот пар се од продавничката на почеток на ГТЦ, вторите два од Бата и последниот се Бершка Дами и господа, толку од мене. Апостолки и чизми немам качено горе. Апостолки имам бели, жолти, уште едни бели. Не се такви меки за на плажа. Чизми следна сезона.
Ќе ве замолам во иднина да ставате исклучиво слики кои што вие сами ќе ги сликате за да не дојде до недоразбирање. Сите слики кои што ќе бидат прикачени од интернет без разлика дали вие ги имате купено - ќе бидат избришани. И доколку имате прашање за чевлите, од каде се купени и сл., прашајте по лп, да не се создаваат премногу оф-топици
Највисоките мои штикли (обожавам салонки, особено црни мислам дека знаете) и мене поклон за роденден (само што сама си ги одбрав)