Беше тоа љубов на прв поглед. Остварена е. Спојлер Ова ми се најновите римјанки. Купени дури вчера. До сликањето е, инаку тенот ми е совршено бронзен.
Татаааам и јас фанот на дреч џиџи-миџи работи, си најдов пластични гладијаторки за на плажа. Мераци, уште плажата да го осети нивниот чекор
Балетанчињата што си ги купив пролетта, конечно успеав да ги кропнам од некоја слика. Спојлер Ама сум ги подвиткала на сликава Се‘ за пусто позирање И старките.
Hipica уф се заљубив и во балетанките и во стартките А погоре постираните римјанки многу ми се смешни зашто ич не сакам гумени,гумени чизми,сега пак гумени вакви,јас би ги носела за бањање да не се набоцкам на каменчињата ама сепак секој си има свој вкус.лично мене не ми се допаѓа п.с. еве едни мои омилени сандалки
За жал ова е се што имам тука... Спојлер Се надевам дека за брзо ќе ве почестам со мојата колекција на Салонки и Converse старки
Не сум некој голем љубител на штикли, ама ова лето се натерав да си купам еден пар. Тадададам, моите први штикли И моите несудени, 170 евра од Guess