Золво да те прашам нешто. Да не им светите со мајка ти во спалната додека се сексаат и прават дечиња брат ти и снаати? Мајка ти да не вика ајде сине, то сине, не и давај она одозгора да е, ти си маж, не она! И ги јадете кифлињата наместо пуканки додека ги гледате. Росоњерка во темата снаи и золви. Замалев
да не проба ти со прст, па знаеш дека газот и е толку стргнат изненадувања бре, можам да замислам газето колку и се радува на изненадувањава
Хахахах абе готово, замалевв! Некоја збрка се има случено во Асоцијации, а сеуште не сфаќам како, бидејќи асоцијациите пред отпад беа: смрдеа, го*но, WC итн.
Ги читам мислењата на светилкава и убаво се изнасмеав. Ах, да си здрава и жива мори светилке. Трол невиден! Еве некои од нив: (искрено, тешко ми беше да издвојам! ) Во темата: Гел за туширање или обичен сапун за тело? Во темата: Кој дел од вашето тело најмногу го сакате? Најдобрата ПИИИИИП на светилка... Оваа, златна ќе да е-гарант! Спојлер Во темата: Заштита при сексуален однос
За плачење е темата, ама ме изнасмеа како типов за секого има работа, па дури и модна линија за земјоделци.
Кога бев мала мислев дека луѓето кои се сакаат стапуваат во брак и подоцна од љубов им се раѓаат дека Од каде ќе знаело мало дете дека има нешто друго...