Oд темата на Тина и Сара која го освежи форумот, во позитивна смисла! Ако ништо други се изнасмеавме сите, ама врв е коментарот на Ешлинг! Да пукнеш, ме пресмеа!
Во темата Кога?! Спојлер http://forum.femina.mk/telo/koga-t9925/ Како е само напишано, умрев од смеење
Кимче,ти на мака ама да ти кажам право ме изнасмеа Ајде ќе те оправдаме штом не си била наспана,сите такви сме кога не сме наспани
Секад коа ќе го прочитам мислењево, се ваљам од смеење со болдираното. Ах бе, како влијаат песниве на вас...
Не разбирам што е тука смешно, повеќе е исмевање. Фан и е Бибер како и на милион други девојчиња во светот, тоа што нас не ни е омилен не значи дека сега треба да и се смееме, па и во темава да ја ставаме.
Џастин Бибер е нејзин фан... ?!? Сигурно сакала да каже дека таа е фан на Џастин Бибер...невозможно е тој да е нејзин фан.
ХАХАХА Како е само уверено напишано овоа со страствениов поглед и демек само заради погледот по неколку дена биле во врска
profil/madamstefi/posts/ 99% од мислењата на madamstefi Само не знам дали е за смеење или за плачење работава.
И мене да ти кажам право Е значи нашата Срцекршачка не може да не се зафати за нешто во буквална смисла како пијан за ограда Од темата: Како да го привлечам