Ова Мадамкава го оставила во темата Лажење А Розич одоздоле и пишала : Ова сама на себе си го посветуваш,или? И јас мислам дека овоа самата си го посветила Едит:Сега и ги зачитав мислењата па еве ќе оставам уште некое Во темата:Сакам секс со двајца можно ли е? А во врска со лажењето,не да лаже,суши Во темата:Каде во моментов би сакале да бидете? Во темата: Што ви недостига во местото на живеење? И да,мора во секое мислење да има 100 грешки во пишувањето
Хухухуху Да дојде некој на тебе во дискотека и да ти рече: „Ех, кога те зграпчам" ќе му ја истуриш пијачката во лице и веднаш ќе го пишеш во „Фрази за смувување од машките“, а вака - леташ во облаци
Пророчански црн хумор. Лошо. Нека му е лесна земја. Пазете се некој/а форумџивка да не спомнам во темана.
Денес ова мислење би било црн хумор, но моето мислење е од 31 Декември, а Ашлниг неколку дена пред тоа. Сега не е смешно, но тогаш беше, мене и на уште 18 други. Нема потреба од стварање тензии, и препуцавање, нека почива во мир.
пријателке моја внимавај на изразувањето, дали јас летам во олаци или не тоа си е само мој проблем.Ниту навредив некој нити пишав нешто недолицно за да бидам реплицирана од такви како тебе.песната е ствар на вкус.сакале ние двете или не песната бесе хит еден период, може не е срцепарателна или за вени сечење ама едноставно е весела певлива и на некој начин интересна. нема потреба да се пишуваат коментари само како да се направишинтересна и да потценуваш други за да добиес некој лајк плус секое добро и мислам дека нема потреба јас и ти повеке да комуницираме на форумот.