сакам изнемадувања а сакам и да бидам изненадувана па често другарките ми прават изненадувања си правиме изненадувања.... mdamstefi Тема:Изненадувања алал нека и е .. ме насмеа
јас јадам 3-4 пати дневно и тоа доручок ручек вечера и обавезно нешто благо овошје зеленчук кафе сок и тава јас ретко кога јадам дома се повеке по ресторанти хотели и малку ми недостасува дпмашната храна Тема: Колку пати јадете на ден madamstefi хахахахаха има 16г а се е по хотели и ресторани браво за нејзе
Најчесто споменуваната во темава, секако мадамстефи во темата: „Каква е атмосферата во вашата куќа“ одговори соодветно со: ФАН ми е, мајке ми.
^Срам да ви е!Ќе ми го избркате девојчето од форумов...А, јас деновиве станав нејзин голем фан и да ви кажам право, прво нејзините постови ги отварам Ах,ја обожавам!
!Прво-ljubicicaa,немој да мислиш дека те нарекувам циганка,туку само ми текна на народната приказна Ми текна на народнана приказна Чорбаџи Теодос, кога го наместиле да биде кум на некои цигани, а пак тие застанале на улица и рекле кој прв ќе помине ќе биде кум на детево.
Lov3 очигледно иронично ги посочила сите ''напатени'' кои очајно сакаат да дознаат како ги замислуваме, а овој талент се дрзнува да и' даде одговор на сепак реторското прашање.
Во стилот на мадамстефи, но овојпат друга форумџика во темата „Бритни Спирс“: Мислам дека и двете перфектно го знаат значењето на поимот ФАН.
Односно, затоашто сака изнеМадувања сака да ја изненадуваат, и со другарките се изненадуваат односно си прават изненадувања, затоашто сите сакаат изненадувања, затоашто изненадувањата се убави и сакаат да бидат изненадувани затоашто ќе се изненадат од изненадувања. Да не сватив погрешно? :geek: