Можно е да се работи за иста личност. Мадамстефи од вчера ја нема, а истовремено оваа новава Стефка се зачленила. , а и мислењата и се пишувани во стилот на мадамстефи
madamstefi=s.t.e.f.a.n.i.j.a А и овие точкиве некако како да ме потсетуваат на нешто. Иначе.. еве нешто интересно од темата.. Какви луѓе најмногу ве нервираат? И секако, од темата Фалбаџии.
Ај бе не го тупете со мадам стефи нели гледате дека други тролови си даваат за право да се зачленуваат и да трескаат глупости ќе никнат уште неколку и ајт форумов и неповрат, епа јас нејќам тролови да читам. Ако сакав ќе одев на гламстик.
kanta/kavgi-t10054/#p892377 и на ова одговор од Славица Туку би ја замолила Стефка да не ми го брука името,да биде малце пооригинална на пр.да не ми ја емитира Наташка умрената и да стави негде точка,запирка,знете она И да смали малце со таа нејзина популарност,кај Џастин и е фан,сега и Бритни па Ама Бритни не ја сака до толку Се немаат видено одамна,тоа ќе да е,заглави Стеф4е во Скопје..
^ За рекорд време направи мислења за да влезе во скриеното катче и сите ги изремети со нејзините знаења околу модата
Тоа е рани мачка да те гребе. До срце ме заболи. И да видиш колку ноншалантно и мрзливо ја пружи шепата и ме изгреба. Дури не ни очекував дека ќе ме изгребе Ѕвер невиден
После долгата расправа во Модни критики,и најубава си го кажа своето мислење Ах како ме насмеа неможеш да замислиш. Ти благодарам