Можеби смислата за хумор ми е чудна, ама па до олку чудна да е, не верувам. Ова озбилно ти е смешно, или така е ставено, колку да се брои мислење?
Ако за тебе не е смешно ок,секој си има различна смисла за хумор. И да навистина ми е смешно, СМЕШЕН ВИЦ,извини а какви видови на вицови тоа имало: трагични,романтични,... исто како што и е смешно и на: и сите останати кои директно во темата пишаа сите постиравме еден пост само за +1 сега твоево мислење ми е смешно никој досега не се нашол да прашува зошто на некого му е смешно мислењето а ти се најде прва=очигледно ти овој пост си го пишала за да имаш еден пост + Спојлер сето ова не го зборувам цинично,настроено за кавга, туку навистина ми е смешно прашањево твое
Благодарам Сноуквин ,сакав и јас да го „ставам“мислењево во ова тема ,ама ај...после толку градење се збунив на кај да се свртам.
Па добро ајде, смисла за хумор нема да дискутираме, ама постот над тебе е со истото мислење, навистина нема потреба да се повторуваме по 100 пати. А над тебе е, нема шанси да не си го видела.
E не е лесно да кршиш срца сестро кажи му на вториов дека си пишала во врска дека си, за да смоташ некој трет таму демек те замарал па си лажела дури и совет ти дадов
Незнам зашто но кога го прочтав мислењето, и ја замислив(не ја знам, ама пуштам слободна машта) така печурка да се кара со бадера Се превртев од стол! И те замислив уште со чадор како сакаш да го тепаш,незнам така ми дое, ама се угушив. Уште се смеам ко недозреана у 3 саат сајле Цела тема е цепки, има мислења да се расположиш. Фала ти трендафилка, ми требаше ова