Кај се присети на ова . Во категорија Психологија. Тема: Што е вашиот најголем страв? Дефинитивно и е погодена темата
^ Мене ова ми е трагично. Не ја знам фамата околу срцекршачка, очигледно зошто не ми паднала во очи и не ја читам. Но, што и да е.. премногу е детски и малоумно да "бркаш" некого од форум, како мали кога си игравме со барбики па сега "ееее оваа барбика е моја,а ти не може да си играш со нас и точка!" Нели е малку ... ? Имаше некоја во СДК напишано дека форумов се сфаќа премногу сериозно. Секој што е тука има право да напише мислење, а модераторите се тие што ќе одлучат дали тоа мислење е за бришење или само го збогатува форумот. Успехот не севкупниот форум не се гледа само по поединци, туку по активноста, мислењата, бројот на форумџии. Не е форумов затворен кург и посебно место.
Слушни ја песнава ќе те преболи желудник. После нема да ми се смееш, ќе ме жалиш. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=6a0Bk0WRFN4
Ауууу не Лелеее дечко ти ти ги праќа песниве ?леле извини знам дека не ти е смешно ама .. стварно е катастрофа песната.
кога прочитав дури и филмче ми дојде Влага човек во собата кај гатачката и оваа му вика АЈДЕ КЕЊАЈ (или сери истото е )
Извини не е за смеење ич, ама појако беше од мене, shame on me Како тргнало ќе стане серијава Касандра кога сите баби болни паѓа зашто Касандра и Игнасио не беа заедно