или ја не го знам правописот, или ова навистина не треба да биде левУчари - левичари ме потсеќа на папучари
За правописот, ок си е, левучари е литературно. Мене друго ми падна во очи, ова болдираново Испаѓа дека дури 96% се левучари
Изгледа кога се зачленила опнала безвезна година во датумот на раѓање Сигурно не е некое бабиште што ја претерало 100тата.
^^ Е што бе, не смеат ли баби да одат на интернет и да читаат форуми, да се чудат на сексуалните искуства први и последователни, и да жалат што немале тоа у нивно време, стварно сте себични и дискриминирате ! А сега тоа последно што ме насмеа Ах ма Gunshine тој уште во 4-то бил учтив па макар и неговите да го подучиле а ти уште тогаш без култура , ти одма си помисли дека се вљубил во тебе
Ја бре мајката... интересна замисла, се ваљам, за гревота. Инаку Абеја, тапа сум знам, ама ни мене не ми беше баш лесно, па кој е он на мене да ми кажува дека ме сака? Се срамам од тоа...
Ептен убаво ме изнасмеа бре дејче, баш пред спиење. А искрено, и мене ми текна на истото додека го гледав видеото. Спојлер (од темата за македонските јавни личности)
Ме потсети како јас ја пеев: Донт би фул арага сте рага амстил амстил џени фром д блак Болдираново - досега непознат истражуван стих од песна.
Случајно ја отпревртував темата Интересни веб страници .. и еве што најдов . сум се пукнала од смеа па уште ти брои колку вртења си изгледала . Исто така Незнам зошто ама ептенски ми се смешни