Хахах Перла ме изнасмеа Се согласувам со твоето мислење,ама заради хаусот те пишам Па ќе почниме и да џускаме овде
Можи Бекам, не, ама Катето сто посто дава автограми, и дели совети како да дојдете и вие да бидете модел во Х&М Пит Пазар и се е можно
КОј ако не, you one and only Dozy Mислам споредбава врв! Кај ти текна боже господе Се клештам од прееска. Битно не ми се пријаде чоколадо после ова,ај барем и мене едно добро ми направи
да, и после еден јак оргазам, воскреснуе да бигест споилер евр... и на крај љубезно ни викс да уживаме во филмот
Добри идеи ми даде Елена, планирав да јадам жив компир денес за да не одам утре по семестри заверувања и глупости... п.с. Ќе си напишам такво ливче, озбилно.
Да,да ја чинело 6000 е.,а моминската е вечер ,од 21 саат почнува. Друштво одиме сите-па моминска е ,жениии спремајте се
Ама оваа ги превртува очите малку сомнително. Како Вучиќ со левата рака да ја „подфатил“отпозади ,а она несмее да мрдне бидејќи фотографот им рекол „Врабче“ и треба да се насмее
Ники Минаж веднаш после него, звучи како да ја плескаат двајца или тројца црнци, додека во меѓувреме меле во устата нешто како печена пченка или слично. Трендафилка во „Иритирачки или одбивни гласови на пеачи/ки„