Ех на цела мака ме изнасмеа Тинкербелл,убаво се посмеав Јака е мајка ти Добра идеја Од темата Како се запознале вашите родители?
Леле Перла!!! Прснав од смеење ко го прочитав ова...Кај ти бил умот! Којзнае колку сте се усрамиле... Реков да видам шо има низ СДК за паузава и ова го заприметив,ме насмеа Спојлер BTW овие од Гламстик ни го нападнаа форумот!
Спојлерите се моментот, таа незнае македонски литературно да збори, преговарала за тендери и тоа лице в лице со директори, па дури и во 10те најдобри турски холдинзи. Таа гарнат работи во холдингот на Онур Аксал а дечко и во на Левент Тунџел (вака ваљда се викаа).
Дечко ли е, свршеник ли е мистерија ќе остане за бек и векови. За првото немам коментар, само искрена желба да ме викне на свадба да видам како прави шпага во венчаница.
^^ Типката е изгледа у некој турски филм влезена, сите мислења и се за тука Спојлер ја би да ја игнорираме
^^^ Девојчево е патолошки лажливец, мислам дека има сериозен психички проблем, кој далеку ги надминува границите на форумски трол, така да веќе не ми е ни смешно било што од неа.