Не те кани на чоколадна торта ами ти го делнуе хименот-затоа боли! .... ЕУРЕКА!!!! - GeorGina тема- "зошто боли првиот пат?" хахахахаахххахаахахахахах KPAJ!! , значи кафе пиев коа го прочитав ова, кај се задавив па уште и ќе се испопарев!!!
Јас дури сега го читам ова, како сум го пропуштила не знам. Ама така почнав да се смеам на глас, за луда ме прогласија дома, из чиста мира јас се ваљам на земја Е како да им кажам за што се смеам ? Џорџино луда си
минатата недела се задоволував со бастумот на баба ми. за моја сигурност ставив кондом, но тој подоцна се скина и сега од мојата вагина тече зеленкасто-жолта течност со мирис на свежа риба. уште поголем проблем е што мислам дека мојот дечко се разболе одкога имавме орален секс и ми кажа дека има шлајмови цело време кажете ми што да правам, дали гинеколог е добро решение. се плашам Не знам дали да плачам или да се смеам. Ај второто
чим до сега не сфатил, значи нема место за паника едино избегавај грав кога планираш да се фукаш да не му фукнеш некој пуфеш, и да го зашеметиш за сва времена, па после и осет за мирис да изгуби човекот!за малце куро ќе го изгубел од татко ти нели опрај се жено, дур ти е време