На болдот пукнав Сега ме мрзи,ама утре ќе постирам уште неколку бисери што ги најдов во темата Како мала...
Спојлер Nevermore значи царица си!!! Посебно за ова болдираново... Не е битно што игра, ниту дали си го разбрала или не, битно сладок е и КУЛ МЕН :up: Секогаш е така, во момент кога треба да се снајдеш ништо не ти паѓа на ум, а после и кина и кафиња и се живо ќе ти текне. Што се изнасмеав се изнасмеав, ама шала на страна искрено ти посакувам среќа да си го пронајдеш типчево. И ако се појавиш на све за љубав пиши ни дека ти си била.
Срцекршачка again&again Паднав од смеење кога го прочитав постот Jас си мислев за да имаш дарба за странски јазици, треба пред се, да си го познаваш сопствениот јазик и граматика, очигледно сум била во грешка кога млад, убав и згоден професор и кажал на срцекршачка дека има голем вокабулар А тука на форумот да не почастеше со своето познавање од граматика а не постојано да пишува never ending sentences
а може ли срцекршачка да ми објасни како да читам списанија на јазик што не го знам, а згора на тоа и да го научам јазикот читајќи ги, или треба да имам голем вокабулар за тоа