Темата е заклучена (golemina na penisot/kanta), не можам да цитрам, па затоа само ги копирав мислењата, некоја лејди се информира за идеална големина. Росонерка: A колку е тежок? На вага не го ставивте? Тежината игра големи улога. Кажи ни го тој податок па со математичка формула собирајки ги сите пропорциии ќе ти кажеме дали ги задоволува светските стандарди и во која група е, дал задоволителна ил незадоволителна. Saya А у паралелен универзум мужите се распрашуваат колку е просечната длабочина на женскиот полов орган. Кога ќе видиш, у право е Ајнштајн кога рекол дека се е релативно. ПС. Роси, ама тежина без мадиња. Инаку излегуваат неточни проценки. Ова со мадињава е врв
Од тема:Кога постојано гледа во други жени... Очигледно е дека е печатна грешка и сакала да пише Мојов, ама во куцање стиснала Н и испаднало Нојов
ја замислив Tрендафиљ онака узбуџена, ејјј се радуваш и од еднаш фацата на соговорникот NO, и Tрендафиљ тужно фациче OKEY
Те молам не ми замерувај ама морав да го ставам овде од причина што со зборовите ме потсеќа на оние што продаваат по пазари така со сталажата на шија. „Ајде чорапчиња, сунгерчиња, ластичиња...аааајде повелете фармерчиња, кошулчиња, панталончиња“
Ова го читав со гласот на Каролин од Бурни Времиња. Ти мене сакаш? Јас тебе сака. Спојлер знам дека е некојси дијалект ама интересно е