Незнам што ми стана,,веќе почнав да се смеам и на глупости. Точно е ова..ама ни самата незнам што пронајдов смешно во мислењево.. Како и да е,важно си се насмеав !!
Па ти постојано се смееш на глупости. И јас се чудам што смешно наоѓаш во постовите кои си ги постирала како смешни .
A jaс се изнасмејав со тебе.Што е вистина??Дека на момче му стои плава и зелена боја а не тиркизна? Ма фалш сте сите.На трендафилка така и рекле,а не носело момчето тиркизна боја на него Да се разбериме.
^^ не, туку дека вистинско момче(во контекст со постот-што ќе си најде девојка) препознава само плава и зелена боја, а она кое препознава тиркизна ќе си најде дечко.......
Се разбудив со една чаша снежно-бел,густ,здрав јогурт...кој скиснал у гриждер. Ај погодите кој помина 3 часа на шоља? Се молам денов да не е од оние кои ако почнале срање,така ќе завршат. И вредно е госпоѓа Карма да ми ги среди копилињата ас сун ас посибл,да не стапам јас у акција. Ај наздравје. joxy - царот
во темата : Дали некогаш ве фатиле на дело кога сте имале секс? хахаха се превртев од смеење посебно на болдираното, не можам.... почнува стомак да ме боли. 5 пати го препрочитувам и 5 пати се тркалам од смеење
[/quote] Хаххаха.. офф топик, ама овој дечко може само ДЕЧКО да си најде... За обичните машки постои само - плава и зелена боја, а тиркизна јок! [/quote] хахахаххахаха се изнасмеав ама што е вистина, вистина е..........[/quote] A jaс се изнасмејав со тебе.Што е вистина??Дека на момче му стои плава и зелена боја а не тиркизна? Ма фалш сте сите.На трендафилка така и рекле,а не носело момчето тиркизна боја на него Да се разбериме.[/quote] Сака да каже дека за машките се е или плаво или зелено и дека не распознааваат такви меѓу нијански како тиркизна, небесно плава, ваква зелена, таква зелена....