темата незнам точно како се викаше ама мислам нешто ГРЕШКА КОЈА ШТО СТЕ ЈА НАСПРАВИЛЕ,А НЕ ВЕ ОТКРИЛЕ... Пукнав од смеење ~
Не знам како да помогнам. Не го разбирам делот со "евакуацијата" Ова не е за смеење, ама... Сексуално образование ЗАДОЛЖИТЕЛНО во школо.
Zdravo zenski sakam da ve prasam dali postoi moznost da sum bremena bidejki mi docni 6 nedeli no nemav nikakvi simtomi do sega duri deneska mi se sluci samo da imam malo losenje no nemozam nikako da povratam.Do sega mi ima mnogu pati docneto no ne olku mnogu, no seto mi e cudno bidejki so deckomi imame skoro sekogas zastiten sex a dokolku ne koristime kondom pred da evakuira go vadi od mene.Ve molam pomognetemi sto da pravam. Не цело мислење, ама болдираното и црвеното Умрев од смеење со „евакуацијата“ Спојлер А кога ќе размислам, трагично е, уште не знаат ни поимот точно да го напишат и изговорат, а стапуваат во нешто за што не можат ни трошка одговорност да понесат
^мене ми е смешно до некаде, но уште по смешно, или боље речено трагично, што 6 недели и касни, и абер нема тест да направи.
Ај Џокси со неговиот детален опис што ме мрдна од смеење и пробав да го замислам тоа цреша лице, ама Мона и Марама ја средија скроз работава
Ахахахах да сега приметив Па кога сакам сите да ги поздравам,збрка направив Еј па и не е лошо сама да се поздравам За тоа шо ми тргна работата,ахахахах
Јас многу се смеев кога го видов постот на Карина за нејзината средба и патување со Гулабица- каква чест си имала девојко, просто ти завидувам А Славица, значи свекор ти е педер? Ме изнасмеавте
Тешки зборови и клетви паднати на темава. После зашто луѓето и во 21 век се штитат од уроци. Тема: Величествениот Век