^ солзи ми течат кај ти текна на формуливе п.с. па како ја погоди стазата кај што бев, ноќните трки Сингапур 2010
од темата Кој знак најдобро се бакнува? Мерлинка бе друг да го напишеше можеби немаше да ми биде смешно, ама ти жено .... најдобра си
Во СП. WTF? Едит: Уште нешто! Во темата да зборуваме на дијалект. Сигурно ова е југо-западно-источно-северен дијалект. Валда!
па се запознаваме......нели....хахахахаха Инаку......не сум оженет со нив....деца ми се ( барем така мислам...така женами ми кажа )....ако сум со нив.... омажен треба да бидам.......
Модни критки за не толку храбри феминки Извини Принцес смешно ми падна Комбинацијата и била фиуфиу, и не сфатив пак каква и е ФИУФИУ бе
Леле да знаете какви фацички си правев дома.Чуството кога ти се смеат а не знаеш зошто.После во сп ќе прашував зошто ми се смеете..После забележав дека не била Монголија,и забележав дека има а,па пишав дека забележав дека дека е Манголија,па после сватив дека сосем сум го утнала никот и конечно сватив дека тоа е дотичната Магнолија.. Фак јеахх! Магнолија,да можеше да го смениш никот под итно би те натерала