еве еден рецепт за пита сега ја правев со мајка му на дечко ми -1 пешак за пециво -4 јајца(во нив мешаш 1голема лажица путер) -2 и пол големи шоли брашно -2 кисели павлаки -1 голема шоља рендан кашкавал -300гр рендано сирење -300гр пилешка шунка сецкана Од лудото е ова.....рецепт за тестенини....го прашав лудичко и таму, ама ај и овде...пешакот згазен ??тазе згазен или може и бајат....
За Зоран Василевски во темата: Кого би сексале од естрадата? Иренчево секогаш успева слатко да ме изнасмее
Совршенство во темата Стрии..ухх ама слатко ме насмеа..(немој лутиш ) Многу интересно се има изразено Ахх како би сакала и јас да имам два!
стара клетва, ја знам, ама фала што ме потсети, се прснав од смеење Да даде господ за к*р да плачеш (од темата -Клетви, Маца99)
Јас сега не користам ниедна,но користев една и многу ми помагаше ама заборавив како се вика -Тема пудра
Се згазив од смеење,на работа сите ме гледаат а јас се смејам како луда.Лолита ми го продолжи животот.
... во темата: Дали некогаш ве фатиле на дело кога сте имале секс? Lacrimosa... луда, перверзна.. ја обожавам зашто не се стега да го прави тоа што го сака. ... во темата: Разлика 18 години Georginna... па мрдната си бе човече... ке те наречам најгруб плескач во лице. Секоја чест. :up:
... во темата: Разлика 18 години Georginna... па мрдната си бе човече... ке те наречам најгруб плескач во лице. Секоја чест. :up:[/quote] Geoginnaaaaa! you rock sister хахахаххахахаах па дали е можно да си толку откачена девојко!!! леле ќе си умрам млада, xaxaxaxaaaxxaxxaxaxaxaxaxa, браво, алал ти вера! Георгинчето ми е фаворит, апла без влакна на јазик, поштовање