Даме и господо, Каљопа вам претставља... Толку отсечно, отмено и озбилно. Па и точка на крај, за сериозност! Е ова ви е специјален во секоја смисла на зборот. Во поздравине со рандом навики, коктелчиња и сладоледчиња одма се пронаоѓате и лајкате, а сега нигде ве нема да искажете почит на човекот што ви ја поздравил прдешката што ја чурите по дома. Мореее... High five. Да пукне! Спојлер
Не знам од кај ја ископав темата Oblecena ?? која е заклучена али се пресмеав на последното мислење од Gea Astro напиша:Vi blagodaram , navistina imam 21 godina ..no prv pat mi e , imat i takvi slucai...ako vie ste go praele toa na 15 god. ne znaci deka site toa go pravat.... Па ти си требала уште да почекаш, рано ти е. Никако на голо!!! И обавезно кога ќе го правите тоа, скафандери за скијање да облечете! А за нас нема спас. Ќе гориме во пеколот што кога на 15 сме се лапале, сме му давале на дечкото да не фаќа за цицка хахахахахахаха
Cи замислив ситуација: роденденска забава, Cимо сака да ја ќари Mарта и носи торта, нејзе и се јаде уште и му вика на келнерот: Aј сечи Перо (по уште едно парче)! Aбе закон ќеркичка, каква преработка.
Тема: Шеги со најблиските Да си жива и здрава, од сега сестра ми кога ќе ме изнервира, и најдов надимак, оноа првото болдираното. Доста и беа, се едни исти се вртеа.