Море какво срценце, срце да го изеде... А споилерот добар ти е .Јас сеуште и после 5 години трпам последици...ми никнаа мртви коски на двете нозе, а тие не се лечат . И ноктите на палците сеуште дупло ми раснат. Рогови да му пораснат како нема...
Ќе си умрам, ме изнасмеа! Сликата ќе ја ставам во спојлер, да знаете за што станува збор Спојлер Од темата: Направи сам (гардероба, накит...)
Ај што е секнд хенд па и секундарно излегла од продавницата (да биле блузичките од т(х)рд хенд ќе излегла терциерно)
Абе улаво си,ме насмеа А други гости примате? Тој можи си помисли да не ја искористите спалната,па одма одма ви дојде
viktorija.p напиша: preubavo nesto,legnati na pesok...morskite branovi poleka ne zapliskuvaat...a toj penetrira dlaboko vo mene....son баш сон....а песок во вагина - јаве i ova swarovski напиша: Дополнение: Најјако е на плитко, околу некоја дива плажа, за да има комбинација од воздух и вода, да не е скроз под вода ... Епа ако е скроз под вода, не знам колку долго ќе им биде јако во темата секс во вода