ТЕМА: Тенис (гледа ли некој во слободно време) Cоодветен одговор на темата, и јас пак не знам што барам. Aууу срцеее зема ас, лелееее брејк срце, како ги мава форхенд срценцееее.
Тема: Што би му кажале? Си читам убави, љубовни “писменца“, малку љубов, малку сентименти, скоцкани реченици, се топам и пекмезам на пишаното, кога...налетувам на ова: Шта речи? Коју поруку послати? Може не е смешно вака, али во поим ме уби кога ја замислив кај што му го вика ова во лице: Ти, ѓубре едно, проклетнику, од тебе нервно попуштив и пролив добив. *Го удара со чантата, се врти и бега ко Кери кога го плесна Биг откако ја извиси пред венчавка.* Маките на наша Срцекршачка поради еден овен.
Цветче93 во темата Желба за секс.А бе види ова пичувањево е јако опасна работа кај напалени мушкарци пред п.ц не му замерај стави игнор мој совет Спојлер Без лутиш само ме насмеа убаво со грешката
Ах, слабо читањето денеска Ама зошто на старец, не ми е јасно Tема:Што би направиле да сте на мое место
Тоа е тоа , ние се попаливме дека сме познати и не има низ цел свет, а они ни мачкаат очи. Богами голема е оваа, се изнасмеав. Кај им текнуваат бе вакви далаверии, стави го ајде, нека се радува шака народ. Бранко оваа работа!
Богами Циа колку симаптии има, за цел кошаркарски тим сосе втора постава има да собереш Гарант и тие што чекале бољи пар и се од тие малку симпатиите Да редактирам навреме, 5 минути се мислев да не е грешка, оглупавувам, ама се пресмеав Желко една желкосана
Во СДК. Taка занесено го читав постот за нејзината среќна средба со него, и кога стигнав до овој дел два пати ја прочитав реченицата си реков да не ми се измешаа буквите. Се работи за погрешно спелување, ама убаво ми дојде смеењето илипили
Да си здрава и жива лилит, ме испонасмеа Викам како бе трет месец во денот? И после прочитав доле дека си згрешила, ама останав ваква Ама нема везе, секој греши
Не знам за вас, ама кога го прочитав болдираното се збунив. И пак читам и гледам дека никаков совет не даде. Важно помогнала она.