во темата "Идеална професија за форумџиката над тебе" наменето за Somnitelno-Lice....т.е. не e битно што е за него, мене професијата ми дојде смешна...го замислувам како седи и лупи фстаци
Знам дека темава е преплавена со неа, ама јас сега прв пат наидов на смешно мислење од нашата Срцекршачка. Гледам сериозен пост во СДК, велам конечно напиша мислење кое има вистински проблем, и не дека не е така, ама Срцекршачка не е Срцекршачка ако е целосно сериозна. Еве ви целото мислење, зошто ако го цитирав само смешниот дел немаше да има поента. Да се разбереме, не е смешно да се лечиш од епилепсија, ама Срцекршачка знае да ги долови моментиве
Оох Doozy,да си жива и здрва... Ме пресмеа Дури и цел филм си направив... Толку детално и преубаво опишано,секоја чест !
Офф ме пресмеа,знам дека тогаш не ти било смешно. Мене така коа ме бркаат со мртви бубачки,само се дерам немој тее молаам,си мислиш некој ме брка со нож
Се работи за две мислења, на кои сеуште се смеам. И двете се за бабите, кои се исти како баба ми. Како една мајка да ги родила. Да ги пратиме на бања заедно . Постот на Дузи, со тавчето и баба и . И на Трендафилка, за парцелите и запознавањето со Хуго . Легенди бре, дајте едно рандеву со баба ми . Муабетчика си е она, и она си се среди, уште слика и фали, ама тоа и го остави на мајка ми . Да не се трошела многу .