дома сколо сендвичара(наса е и така си седам та му и помагам на мама кога не ме мрзи) дома сколо сендвичара дома сколо сендвичара дома сколо сендвичара дома сколо сендвичара дома сколо сендвичара ке полудааааааааааммм Спојлер тема каде бевте вчера? незнам зашто ама смешно ми дојде.......се извинувам
Ахахаха пророчицата од Саудиска Арабија-Абу Даби, Мафи ја разочара Сноу- сега има да се откаже од дечкото преку новина и ќе му испрати примерок таму кај што е, со копија од одговорот на нејзините прашања на форум. На нејзино место нема ниту да му дозволам да ми објасни, да се искупи за гревовите. И нема веќе венчаници и бидермаери да постирам, вечно ќе бидам скарана со поимот-брак. Ја уби у поим.
^ II дел од филмот ....така по извесно време пророчицара од Судиска Арабија-Абу Даби, Мафи и ги појасни правилата на Сноу, со тоа што Сноу си ги кажа новите бројки,и го доби конечниот одговор И така Абеја,свати дека сепак Сноу нема да прекине со постирањата во категорија Свадба,зошто го има вистинскиот човек покрај себе,кој ја сака и и е верен и со кого утре што се вели ќе си имаат дечиња
Хахаха е не може, не се важи, намештаљки правите се додека не ти се погоди,ги фалсификувате пророчанствата. , барам да се банираат двете поради лаги и измами ! (само за деца погрешила првиот пат, вториот пат се поправила, од многу работа и е ја разбирам)
Црешичка, во модни комбинации, ме опишува: "Shelea- ИИИИ жено машала цицка. Една од твоите поубави комбинации." Си се изнасмеав за све паре!
Боже боже Земи големо огледало, расчеписе и ако имаш дупка голема скината си .. друг начин не гледам.[/quote] Wellcome to glamstick.com ladies