Е готово, умрев од смеење ко нездрава се цепам сама со себе у собава Една се тушира со ленор, друга јаде полици абе циркузи хахахахахаххахахахахаххахахахах
Еден другар денес сврши во езеро додека сите ние си игравме..Дали некоја од нас може да остане бремена? од srcuskata55 заклучена е темава: дали може да се забремени во езеро?
Chocolate.me во темата Како мали... Лелее ме изнасмеа девојче, можам да замислам, женава сиромашка сака манџичка да си направи а што и се десило...
се превртев од смеење за ова ... Ви благодарам на сите а уште едно прашанје дали може некогаш ако се стискам на стомакот да забременам? боже господе што уште нема да се прочита на форумов... хахахаха
Во најполезната тема на форумов, Типови на форумџии според корисничкото име! Жива и здрава да си ми Нумериа, ми го правиш денот понекогаш
^ лелееее не ми се верува една буква што може да смени, дај брзо да идам да го изменам постот додека постои копчето редактирај ....п.с. мислев на грев
А зошто се чудите на тоа име? Зденка е генеричка марка...производот е топено сирење. На производот му е дадено име по жена. Дали знаете дека во Македонија постои име Ресана? И дека оние колачињата се крстени Ресана по име на жена? Исто можеле да се викаат колачињата „Бојана“ или хрватското топено сирење кое го знаеме како „Зденка“ може да се викало „Елена“..
А зошто се чудите на тоа име? Зденка е генеричка марка...производот е топено сирење. На производот му е дадено име по жена. Дали знаете дека во Македонија постои име Ресана? И дека оние колачињата се крстени Ресана по име на жена? Исто можеле да се викаат колачињата „Бојана“ или хрватското топено сирење кое го знаеме како „Зденка“ може да се викало „Елена“.. [/quote] Зденка е мноогу старо име и почесто било во времето на баба ми кога била на мои години.Сега нема шанси некои родители да го стават тоа име на своето дете.
Од Маца99 во Зимска vs летна гардероба Имало убави и летни и змиски парчиња Нешто многу по змиите ни е мацава а?
се изнасмеав незнам зошто ми е смешно од темата што си сонувала се изнасмеав си ја замислувам како со лажица по глава се удира