^^^ Па не е смешно мислењето на Кате, туку на Мистери. Неговото мислење е ставено како смешно, а на Кате само за да се долови ситуацијата
Хахаха ме пресмеа Мимс на сета мака со ова последново Еве го линкот opsti-diskusii/jsp-javno-soobrakajno-pretprijatie-skopje-t4368/130.html#p395405
СДК дека некогаш ми е гадно дека сум женско .... поради некои кој немаат култура ама баш никаква!!!! ма не ми е јасно како може да онолкава (њц -)школка не можат да ја погодат!!!! изгледа по шумите немале , па сега им е уште важно да обележат територија!!!! е**ати ужасот е**ати hahahaa figgiMK zakon si
Иако сум скоро деветнаесет години јас засекогаш ке ја паметам ,, Споменка,, од Глигор Прличев прекрасна книга која сметам дека не е само за деца бидејќи сите сме ја доживеале првата љубов и се уште ја паметиме но најубаво во таа книга е со колку специфичност и прецизност е описана првата љубов и болката која доваѓа со неа како што напишал и тој ,,Првата љубов е како првиот снег- ретко некогаш останува ,, Во темата Љубовен роман Без навреда
Тоа не е смешно воопшто. Девојчето може се избунило, а може и не е информирано(што е за плачење, а не за смеење.) И не забегувајте со вакви постови, ќе се изгуби смислата на темата, па ќе треба да се заклучи. А си се движеше во добар правец.
Во темата Целулит......се убив од смеење кога ми текна на чашите, свеќите и правосмукалките како средства за вакум хахах
dejan 070/457-22* da porazgovarame ako sakas???????? хахаахаххаах потписот на MOLIVCE хахааххахахааххахаахахахах!!!!!!!!!!! крај крај крај!!!!!!!!
[quote="Phyramide"] Јас кога одам на нива кај некој, или пак во куќа во село, однапред грижливо си го подготвувам мојот такозвани „нива“ стајлинг. Нема да копам онака, несредена нели. Тетка ми и тетин ми мора да се гордеат со мене! И ги земам лајнаркиве од тетка ми, вметнувам обавезно термо чарапа, по можност бела со тениски рекет, широки панталони, подвиткани и дигнати, и широка блуза одозгора врзана на страна. Косата исклучива врзана во марама. Се шалам, немам вакви влечки ама тетка ми во викендица ги има и си ги обувам и нема подобар филинг од тој да се шетам со нив! Шлупити шлапити шлап! Мерак Ма кој ме гледа, битно јас го запазувам моментот - влечка на нога врз чорапа. Без чорапа ми е некако штуро а и ладно ми е од гумава.[/quote] Во темата за влечките-лајнарки
sandra.v напиша: здраво еве ме мене пак дали можете да ми кажете за плодот на ехо за да се види во текот на 5 гестакулациска недела или после 5 недела?пошто ми е битно!!!!!ви благодарам на секој одговор Идна мамичке , ме насмеа до солзи , инаку се вика гестациска недела
^^ Ова јас го знам како демек требало да се пишува состав за Крале Марко ама да имало 600 збора минимум. И еден напишал вака..па таман не 600 и 1600 збора може да има. Кога ќе сфатат дека не е битен бројот на зборови туку квалитетот на напишаното