Koлку само се смеам кога во темата како се вика форумџиката над вас , за некој машки член ке пишат женско име Пример: Одбојкарка на Somnitelno-Lice: И он враќа: Пак на сомнително лице: Сега на јипмен2 : Невидов некои други , може има , ама овие -
Абе Пили,ме изнасмеа Знам дека поинаку е кажано,ама вака прочитано,тој многу нарцис бе Иначе многу убав,романтичен постот. Леле green.eyes и мене колку си ме насмеала А да знаеш сите сме биле во слична ситуација... Ама,кај го најде местото да се бесиш,па и ќе сме се запознаеле од ко ќе се обесиш Немој така да те запознаваме, поубаво да се запознаеме и кафе да пиеме Дај Боже да те пуштат,не смееш да се бесиш
од темата: Што денес за десерт Ја па си викам, чекај да видам што јадат феминкиве и кај Дала застанувам со погледов, знам дека е грешка во брзањето, мислела наполитанки или па не Спојлер да не има и наплолтанки па ја да не знам
Во ред Мајјјлиии душо срцето ме боли Јано..... Спојлер Тема проектни задачи ноу хард филингс џст фор лаф Спојлер тема ми личи на
Тема: Како да престанам да ги пукам прстите? Утепатеј си ги прстите дефинитивно нема да ви текне да ги испукате
@Artemission не се работи за тебе се работи за мислењето на ричи.ааа бидејќи ти и објаснуваш а таа не разбира. А иначе и јас во твоето мислење не наоѓам хумор туку наоѓам во мислењето на ричи.ааа. А и + ти имаш напишано само реченица која не е смешна. Спојлер Извинете за офф. и со мислењево немам лоши намери некој да повредам