Хахахахахахаххахахаахахаха е готово умрев од смеење. Ја да сум,ич не ти ја давам маицата,па ако сакаш ти шетај гола и низ цела Македонија.
Сноу, немој да се лутиш, ама едноставно не можев да останам рамнодушна на ова - компарацииве ти се врв! Среќа ќе е, да се само растенијата, гледај таму и земјоделците да не одат курбан со поплавава.
КИСЕЛО ТИ СЕ ЈАДЕ ЛИ ?? Може не си скината ама гзот ти е расцветан ко булка. Не знам ти што подразбираш под скинато, скинат химен, скинат анус или скината усна? Било кое од тие да е ``скинато``, ти си дефинитивно скината, тоа само си ласкаш. Tуку што ти беше прашањето-дали си бремена од анален секс или дали си скината? Ах Абеја ме изнасмеа И во контекс на муабетот од темата- Дали сум бремена.....еден понуден одговор мој фаворит,ама од друго место преземен Спојлер Некоја девојка – извесна Дивина – поставува прашање до редакцијата на еден весник. Девојката е во недоумица дали може или не да се забремени преку анален секс. Прашањето го упатува до Синиша Глумичиќ, кој ѝ дава „заслужен“ одговор. „Секако дека може, затоа никогаш не легнувај на постелнината на татко ти, бидејќи можеш да си родиш браќа. Зачнувањето преку аналниот отвор оди малку побавно поради долгиот пат што мораат сперматозоидите да го поминат. Дел од сперматозоидите остануваат во твоето тело, па така кога имаш анален секс не ти течат солзи, бидејќи те боли задникот, туку поради тоа што спермата ти избива низ очи. Преку анален секс се зачнуваат здрави и паметни деца. Е, сега, првите триесетина години ќе бидат малку покакани... Секако дека не можеш да зачнеш анално, затоа следниот пат пробај на уста“, гласи одговорот на Синиша.
Полудев од смеа за Алачки! Се радувам што не ми е само мене безобразно смешна кога вкусува храна. Синки готвач на годината е.
сликава ти е лудница Ла бела.......не ми е јасно само како ова влакнава на пазувите ќе го стимулираат за пожежок секс Тема: Интимна депилација