Хахаха епа ништо Мона кога е касно ќе пиеш водка од боровница, знам дека е у брзање, ама ме пресмеа и ти и другарка ти
Те замислувам како трчаш по дождот од пиво А една феминка ја поканува во Прилеп на Пиво фест демек таму пивото поубаво ја расне косата
Ах Корицаки,Корицаки,ме изнасмеа...Од тортата да ти било Да не беше ќе баравме лек,ама поарно што не е некоја болест Ти ко онај еден виц (малку црн хумор на сметка на докторите овај ) Оди пациент на доктор и му вика: -Докторе цела нога ми посина. Не знам што е ова. -Дај да видам... Леле ова е многу лошо,ќе мора да ја сечеме за да преживееш. -Добро,само да преживеам. 1 месец по операцијата: -Доткоре, види и другата ми посина. -Ке мора и таа да ја одсечеме. 1 месец по втората операција -Докторе види, се од половина надолу ми посина! -А бе да не ти пуштаат тебе фармерките боја????? Друг пат пази со боите,да не откриеме уште некоја болест Сините и црните точки се најопасни
Темата е заклучена, заради тоа неможев да цитирам, го најдов ова копајки во темите на 3-та страна во За Форумот... Напишано од Sunshine555 И одговор од Symona