Најбизарна причина за раскинување. Ај раскини ми Без индекс нишо Не сте здрави, еј. Не читам повеќе во таа тема, ќе треба да ја бомбандирам оваа овде
Самоодбрана на девојки Прво објаснувањево за женскиве гради .........а после и ова со гачава Лудница темава прво ми беше глупичка(без навреда за тој што ја почна) ама вечерва веќе си ја засакав
Тема:Крај на свет 21.12.2012 Братучедка ми беше ван контекст до пред 2 дена кога почнаа интензивно да најавуваат за крај на свет и и се јавува на мајка ми и и вика цела ноќ не спиела,кошмари имала,што ќе се случело и нај трагикомично е што и вика ти утре на работа си?!(прашува за 21.12.)и мајка ми и вика најнормално да а она вика (цитирам): Јас си земав слободен ден за секој случај а и (името на детето)може нема да оди во школо. И тогаш пукнав од смеја не знам што ми беше се исцедив ко крпа од смеење може си мислела ако е дома нема да ја фати крај на свет хахаха...бог да чува и да брани....можам да замислам што си мислеле дека ќе се случува дека нешто ќе пука ќе се тресе
Знам дека сите ја следите моментално, ама има некои мислења што треба да останат запаметени. Значи, Модни критики, случај : откривање на лажните слики на Бети Буп и царицата
Абе Калиопе,арно ти текна да ни пишиш (и да не изнасмееш ) Wooow,Јасне е ептен модерна : D : D : D Само лицето на сликичката беше со срценце покриено Аууу сте ме умреле од смеа! И овие погоре,веќе постираните смешни мислења Едит: Ахахахахха Нејрити уште ти ми фалеше Знам дека си со мака,ама неможев да не постирам! Одам да спијам веќе хахахахах,ме развеселивте,фала ви!
Луѓе , па дајте бе да дишам,неможам веќе, се искорнав од смеење Јипи, и ти бре,со тоа анимациите, ауууу не сте ок
Се изнасмеав кога прочитав тука , а неможев да бидам на забавата немам сино цветче мислењава.. не сте нормални