Ох душо покрај тоа што ме раздени а сеуште учам, ти го читам постов вака, си пушам цигарче, и си мислам да не го имам пишувано јас а да не се сеќавам? За Барак Обама се работи нели? Тотално се препознав. Сум плачела јас по Баракче, душава ми знае. Јас му титкам, тој не враќа се прави мачо типац, белја работа, а прв симпатија ти викам ми беше. Оди легни си и не туку се занесувај по некој јебатори, требен ти е таков да го мислиш цело време, освен ако не е Били Звер мој е тој и настрана! Не знам шо леташ, шубај машки има нормални Ако е турбо фолк певач, од типот на Дадо Полумента, ја повикувам Прити да ти каже како се обавува таа работа, башка женската е к**оповикателна, ке ти каже она поубаво од мене Поздраф сестро И како си ја погодила категоријава еј!!! Фиарлес ме изнасмеа со постов...кај ти текна се ова..
Од темата Им благодарам ... на сите партизани и партизанки кои смело се бореле за ние денес да дремеме на Фемина. Мерлинка за претседател
Ме насмеа темава : kanta/uh-lele-t5583/#p412056 Си мислам јас којзнае каков проблем, оно досадно и било на девојчето. Не и е лесно и на нејзе