Хахаха, од кај па на стапалата не ми е јасно а уствари ти шо правеше со 2 кила мандарини, ако си ги јадела може ќе се преобразуваш во мандарина, гледаш има и последици, пожолтуваш девојко Спојлер Тема: Последната глупост што ја направив
Можеби треба да се преименува темава во смешно/трагични мислења, овие спаѓаат во трагични. Тема: Омразен фудбалски клуб? Најпрво имаме светски патник. А потоа мразење на тим кој не знаеме ни како се вика/пишува, а и лекцијата едначење по звучност сме ја пропуштиле. Битно мразиме. Заборавив уште едно мислење, во СДК. Срцки сте ми сите, ве лофкам.
Во темата семејно стебло, богами двете имаат бујна фантазија Богами ти си светска џукела Пази да не станеш богата, да не не можеш да го потрошиш богатството после
мими ме изнасмеа и јас на истото помислив коа го прочитав мислењето хахахха јипмен нема љутиш ама од срце ме насмеа
Коментарот не ти е на место , на девојчето и било смешно и го споделило со вас , ако ти е смешно на тебе стави лајк , ако не онда не ни ставај ни коментирај ни ништо ... Често пати имало девојќи кој пишуваат тука глупости па никој ништо не им спомнал .... Ја знам дека сега шмизла е најомразена на форумов али немора да после секој нејзин коментар следува сарказам и исмејување
Посебно болдираниот дел, леле, пусти студентски маки. Како само ми одговара на моменталнава ситуација.. Баш ми требаше вакво смеење среде испитна сесија.